Carmen Brumă a dezvăluit că, din păcate, fiul ei a avut probleme de sănătate. Totul i s-a tras de la o insectă.

„A fost o vacanță despre care să zicem că a fost reușită, chiar și cu experiențele negative, dar important este că totul s-a terminat cu bine. Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Am avut o mică problemă de sănătate cu Vlăduț, nu COVID… Am avut o problemă de sănătate la care nu ne-am fi gândit, dar s-a rezolvat”, a povestit Carmen Brumă la antena stars, conform spynews.ro.

„L-a mușcat o insectă în deșert și a făcut o reacție foarte ciudată și destul de agresivă, suficient încât să ne sperie. Am stat 7 zile în Dubai, la final s-a întâmplat. Din fericire, am venit acasă. S-a rezolvat imediat.

La o perioadă de timp după înțepătură a fost acea reacție. Ne-am dat seama imediat că a fost înțepat, pentru că era locul extrem de inflamat”, a detaliat Carmen Brumă.

Întrebată ce fel de mamă este, Carmen Brumă a afirmat că face parte din categoria celor care se îngrijorează foarte repede: „Eu sunt exact exemplu de „așa nu” de mamă. Să zicem că până acum am fost extrem de panicată și cu sufletul la gură, dar am început să lucrez cu mine.

Prima dată când era Vlăduț foarte mic și a făcut febră, mai aveam puțin și mă internam și eu. Acum mi-a mai trecut. Dar sunt în categoria mamelor panicate”, a recunoscut fosta asistentă TV, partenera de viață a lui Mircea Badea.

Vezi și Carmen Brumă, vacanță în costum de baie, în Dubai. Ce spune Mircea Badea despre pozele tot mai sexy ale iubitei sale

Citește și:

Nicole Kidman a făcut furori la Globurile de Aur 2021 cu fiicele ei. Faith îi seamănă leit!

Prințul Harry, dezvăluiri cutremurătoare în emisiunea lui Oprah: „A fost incredibil de dur”