Invitată la un post de televiziune, Bianca Brad a precizat că experiența i-a lăsat un gust amar, fiind total dezamăgită de atitudinea fetei care se afla în spatele ei, la rând.

Actrița și-a amintit că tânăra stătea la coadă, însă nu a avut nicio intenție să o strige pentru a-i atrage atenția cu privire la banii pe care a uitat să-i ridice.

“Marți s-a întâmplat. Am fost la mall, la bancomat, să scot niște bani, însă eram extrem de stresată și obosită, cu multe pe cap. Am introdus suma, am luat cardul, am luat chitanța, însă apoi am plecat fără să mai iau și banii.

Suma e una mare, mare. Am realizat abia când am ajuns acasă. Efectiv am căzut în genunchi când am realizat. Repet, este vorba de o sumă mare, pentru că altfel nu era așa o problemă.

Am sunat la bancă și mi-au zis să stau liniștită, că se retrag banii înapoi. Însă mi-am amintit că în spatele meu la coadă era o fată tânără. S-au uitat pe camere și au văzut cum eu am plecat în grabă fără să iau banii, fata din spatele meu a luat banii, s-a uitat spre mine, deci putea să mă strige, însă nu a făcut-o.

S-a dus spre toaletă, probabil să numere teancul de bani, apoi s-a întors spre magazine”, a declarat Bianca Brad, la un post de televiziune.

Bianca Brad a apelat la Poliție pentru a-și recupera suma de bani

Pentru că la mijloc este vorba de o sumă mare, Bianca Brad a sunat, inițial, la bancă. Ulterior, a anunțat și poliția, iar acum așteaptă ca oamenii legii să o descopere pe tânăra care a intrat în posesia banilor. Actrița nu vrea, totuși, să-i facă rău și îi transmite să returneze suma, promițându-i că nu va păți nimic.

“Eu am fost la poliție și am făcut plângere, mi-au spus că dacă nu predă banii, se poate ajunge la caz penal. Eu nu-i doresc răul, nu vreau răzbunare, nici nu vreau să știu cine e.

Am vrut doar să ajungă mesajul la ea. Să pună banii într-un plic, să scrie numele meu pe el și să-l depună la bancă.

Nu o să public niciodată numele ei, nici dacă o să-l aflu. Este de preferat să aducă banii și să-i depună acolo, înainte să ajungă poliția la ea.

Pentru ea fac asta. Nu este prea târziu, poate să returneze ce a luat. Să facă un bine, să-și facă ei un bine. În primul rând pentru ea, toate lucrurile astea se întorc”, a transmis Bianca Brad.

Bianca Brad, mesaj către cea care i-a luat banii

Artista a povestit întreaga întâmplare și pe Instagram, acolo unde a și postat un mesaj către tânără. ”📣❗𝐌𝐄𝐒𝐀𝐉 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐚̂𝐧𝐚̆𝐫𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞, 𝐢𝐞𝐫𝐢, 𝐀 𝐋𝐔𝐀𝐓 𝐃𝐈𝐍 𝐁𝐀𝐍𝐂𝐎𝐌𝐀𝐓, 𝐛𝐚𝐧𝐢𝐢 𝐀𝐋𝐓𝐂𝐔𝐈𝐕𝐀❗📣

Buna seara, tuturor!🤗

Am muuulte de povestit, dar a apărut ceva ce consider că are prioritate în a fi anunțat aici…și anume:

𝗠𝗮̆ 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗮𝘁̦𝗶, 𝘃𝗮̆ 𝗿𝗼𝗴, 𝘀𝗮̆ 𝗱𝗮𝘂 𝘀̦𝗮𝗻𝘀𝗮 𝘂𝗻𝗲𝗶 𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲 𝘀𝗮̆-𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗻𝗱𝗿𝗲𝗽𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗮𝗹𝗮 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗳𝗮̆𝗰𝘂𝘁-𝗼 𝗶𝗲𝗿𝗶?😏

Adică – să returneze banii, nu puțini, pe care i-am uitat în bancomat, ea fiind chiar în spatele meu și profitând de neatenția mea…

Culmea este că atunci când m-am întors, să plec, ne-am și privit scurt, ochi în ochi…

Acest lucru a fost surprins de camerele de luat vederi:

s-a văzut clar că s-a uitat după mine, apoi a luat banii, s-a dus spre toalete (probabil ca să îi numere) și apoi s-a întors spre magazine…

Ar fi fost grozav dacă ar fi realizat că nu e bine ce a făcut și dacă s-ar fi întors să-i înapoieze, spunând că i-a gasit uitați de cineva în bancomatul care este chiar lângă intrarea în Bancă…

Din păcate, mai ales pentru ea, nu a făcut-o!
Deh, tentația a fost mare, în schimb moralitatea a lipsit cu desăvârşire…

Am fost astăzi la Poliție și am făcut plângere.

Dacă cea care i-a luat, îi returnează mâine/ poimâine, am să retrag plângerea.

Dacă însă nu îi va returna, fapta sa se va înscrie la penal și când o vor găsi – pentru că sunt șanse foarte mari datorită filmărilor din Mall, nu îi va fi bine…și eu chiar nu asta urmăresc…

Vreau doar să se întoarcă și să fie vie…if you know what I mean😉

Adică să realizeze că nu e bine ce a făcut, să facă ce e corect și, mai ales să-și învețe lecția…the easy way…

Așadar:

„𝑭𝒂𝒕𝒂̆ 𝒅𝒓𝒂𝒈𝒂̆, 𝒏𝒖 𝒇𝒊𝒊 𝒉𝒐𝒂𝒕̦𝒂̆, 𝒇𝒊𝒊𝒏𝒅𝒄𝒂̆ 𝒆 𝒑𝒂̆𝒄𝒂𝒕!
𝑭𝒂̆-𝒕̦𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒊𝒏𝒆, 𝒂𝒅𝒖 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒊 𝒔̦𝒊 𝒅𝒆 𝒂𝒎𝒆𝒏𝒅𝒂̆ 𝒗𝒆𝒊 𝒇𝒊 𝒔𝒄𝒂̆𝒑𝒂𝒕.”

𝑻𝒆 𝒓𝒐𝒈, 𝒑𝒖𝒏𝒆 𝑻𝑶𝑻̦𝑰 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒊 𝒊̂𝒏𝒕𝒓-𝒖𝒏 𝒑𝒍𝒊𝒄 𝒄𝒖 𝒏𝒖𝒎𝒆𝒍𝒆 𝒎𝒆𝒖 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒔 𝒑𝒆 𝒆𝒍 𝒔̦𝒊 𝒍𝒂𝒔𝒂̆-𝒍 𝒍𝒂 𝑩𝒂𝒏𝒄𝒂̆”.

Vezi și Bianca Brad, la un pas de moarte în toiul nopții: ”Nu mai intra niciun strop de aer”

Citește și:

Anca Țurcașiu a avut un accident casnic și a ajuns în cârje. Ce s-a întâmplat cu artista

Interviu EXCLUSIV Ramona Olaru: ”Nu îmi mai permit de foarte mulţi ani să fiu o persoană vulnerabilă!”