Lili Sandu  a devenit mămică pentru prima dată în data de 11 august, dar din păcate nu a putut să-și ducă copilul acasă așa repede cum și-ar fi dorit, ci au fost nevoiți să rămână în spital timp de aproape două săptămâni.

Frumoasa vedetă a povestit printre lacrimi că fiul ei, Thomas Jay, a fost foarte bine la naștere. A luat nota 10, având 3,3 kilograme și 52 de centimetri, însă după 24 de ore, el a făcut o formă severe de icter.

Lili-sandu-si-Silviu-cu-copilul-lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„La 24 de ore după ce l-am născut pe Thomas, doctorul neonatolog a descoperit o bilurubină destul de crescută, asta înseamnă că are icter. În general, copiii au o formă mai ușoară de icter. (…) Doamna doctor și-a dat seama încă din primele lui ore de viață și a decis să acționeze imediat, ținându-l pe Thomas la acele lămpi speciale”, a povestit Lili.

„Bilurubina era destul de crescută, în jur 12-14, este un icter mai avansat din cauză faptului că există o incompatibilitate între grupa mea de sânge și cea a lui Silviu, tatăl lui Thomas, au existat niște anticorpi care au dat peste cap acest nivel al bilurubinei. Ideea este că el este stă în permanență la aceste lămpi. Sunt doar două momente ale zilei în care îl pot vedea și în care pot sta cu el și îl pot alăpta. Și asta din a treia zi, pentru că până în a treia zi a stat doar la lampă și n-am putut să-l țin în brațe”, a povestit într-un filmuleț realizat de Lili pe patul de spital, în acele clipe dureroase.

Ea a făcut publică înregistrarea abia acum, iar vedeta apare dărămată și cu greu își poate stăpâni lacrimile.

Acum, totul este bine, iar cei doi părinți ai bebelușului sunt fericiți.

Citește și:

Cântăreața Adele și-a șocat fanii cu o nouă imagine controversată. A fost aspru criticată și a iscat un scandal uriaș


Ce spune Mirela Vaida despre cel de-al patrulea copil. Acesta e aranjamentul familiei pentru noapte, cu cei trei copii mici