Andreea Raicu va împlini 45 de ani pe 18 iulie, așa că este foarte posibil ca aniversarea să o prindă într-o vacanță. Însă, până atunci, fosta vedetă de la Prima TV a mai dat o fugă în străinătate, destul de aproape, pentru liniștea și bucuria pe care ți le poate oferi Grecia. A les insula Creta, însă a avut parte de experiență neplăcută, pe drum. Andreea Raicu nu s-a lăsat afectată prea tare și și-a dat seama că nu are nevoie de foarte multe lucruri pentru a fi fericită. Ea a povestit, pe Instagram, întreaga experiență.

Ce a pățit Andreea Raicu în vacanță, în Creta

„Sâmbătă am plecat în vacanță. Din cauza nebuniei din aeroporturi, m-am gândit să îmi iau un bagaj de mână, ceea ce a stârnit hohote de râs din partea prietenilor mei, pentru că eu obișnuiesc să călătoresc lejer. Mi-am luat lucrurile esențiale în cazul în care îmi întârzie bagajul o zi. E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de bagaj.
Am scris acest mesaj pentru cei care pleacă în vacanță în perioada asta. Sfatul meu este să vă luați un bagaj de mână cu câteva haine și creme. Deși mi-am făcut un bagaj mare, am realizat de cât de puțin avem nevoie. Ce-mi lipsește cel mai tare? Rochiile din Amalin pe care de abia așteptam să le
îmbrac.

În rest, numai părți bune: mă hotărăsc foarte repede cu ce ma îmbrac, e super ordine în cameră plus că bagajul îl voi face în 5 minute la plecare! Ai nevoie de organizare, minte relaxată, care înțelege că trebuie să accepte ce nu poate schimba dacă vrei să fie bine!”, a povestit Andreea Raicu.

Recent, Andreea a revenit și cu un update, în dreptul unei imagini în care apărea îmbrăcată cu o rochie albă, scurtă: „Bagajul tot pierdut. Cu una dintre rochiile din Amalin pe care chiar mi-ar fi plăcut să o port în vacanță. Poate mă așteaptă acasă, la întoarcere”.

andreea-raicu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Cine e bărbatul care o face pe Andreea Raicu să zâmbească așa. Mesajul vedetei de pe Instagram

Citește și: Ileana Lazariuc, vacanță de vis cu nepoatele topmodele. Ce bine arată în costum de baie fosta noră a lui Țiriac! Are 40 de ani și doi copii