Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară. Aceasta se bucură de un succes fabulos pe plan profesional, colaborând cu nume mari din rândul artiștilor. Scoate hituri pe bandă rulantă, apreciate de milioanele de fani care o susțin în toate proiectele sale.

Alina Eremia a suferit de depresie

Alina Eremia este un artist de excepție, dar a muncit foarte mult pentru a ajunge la nivelul la care este astăzi. În urmă cu ceva timp, și-a deschis inima și a dezvăluit că a suferit de depresie, la un moment dat în cariera ei, din cauza felului în care funcționează industria în care intrase.

„A fost un moment, cam acum trei ani, când aș fi vrut să iau o pauză. Și nu pentru că nu îmi mai doream, ci pentru că eram într-un punct, la nivel personal, în care aveam nevoie să trec într-o altă etapă.

Chestia asta automat se reflecta și în muzica mea, dar aveam puțin nevoie să stau departe de tot haosul, de toată nebunia, ca să pot să caut în alte locuri în care nu am mai căutat.

Ieșea din discuție să renunț la muzică, dar voiam să mă redescopăr. Cel mai important este să ai tăria aia de caracter, să faci lucrurile dificile.”, a declarat Alina Eremia, în podcastul lui Damian Drăghici.

S-a umplut de bube cu care nu treceau cu nimic

Celebritatea este și o binecuvântare și un blestem. O știu mai toți artiștii și a aflat-o și Alina Eremia dur, pe propria piele.

În urmă cu câțiva ani, artista a dezvoltat o afecțiune care nu a putut fi vindecată timp de trei luni. Totul s-a întâmplat din cauza presiunii pe care a pus-o pe ea și a competiției cu colegii ei de breaslă. Iată ce i s-a întâmplat cântăreței.

„Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine mi-a dezvoltat, acum 3-4 ani, o urticarie alergică, foarte nasoală. Eram plină de bube din cap până în picioare.

Chestia asta a durat vreo trei luni, nu există vreun tratament. Era pe fond nervos, faptul că nu eram eu ok cu mine și că erau atâtea probleme care trebuiau să fie rezolvate. Trebuiau concluzionate și să înțeleg eu mai multe despre mine.

Iar când am acceptat totul, am zis „, a mărturisit Alina Eremia, tot în cadrul aceluiași podcast.

Vezi și Cântăreața Alina Eremia a reușit să slăbească în trei luni 8 kilograme cu câteva trucuri simple. Iată ce și-a exclus din alimentație

Citește și:

Crina Mardare și Mișu Cernea, iubire imensă, dar atipică: „Nu am locuit niciodată împreună”. Mesajul artistei pentru fiul ei, Bubu, după ce acesta s-a însurat

Anisia Gafton, concurenta de la Te cunosc de undeva, adevărul despre operațiile estetice: ”Ca roșia românească!”