În taină, spera că va da norocul peste el și va cunoaște oameni din industria filmului, care să- descopere și să-l propulseze în Cetatea Filmului.

Florin Piersic Jr. și-a dorit din totdeauna să cucerească Hollywood-ul, motiv pentru care la vârsta de 25 de ani și-a luat inima în dinți și a plecat în State. De la planul pe care îl avea în minte a ajuns să lucreze pe brânci câte 16-17 ore pe zi, timp de 3 – 4 luni. Și nu l-a descoperit nimeni.

Ca un făcut, însă, după ce a plecat de acolo, s-a întâmplat ceva nesperat. Nu mai era însă deja la locul potrivit, în momentul potrivit.

‘’A trecut mult timp şi memoria mă înşală. Am spălat vase, la maşină. Le clătești, mai întâi, apoi le pui într-un cub mare, la vreo 200 de grade. Făceam asta zilnic cam 16-17 ore pe zi, timp de trei, patru luni.

Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă. Credeam că, dacă eram la New York, o să mă vadă Steven Spielberg. E vorba de vârstă. Mai ales dacă lucrezi la un restaurant, eventual trecând de la spălat vase la chelner, poți să te întâlnești cu un actor cunoscut și să îi spui: sau să îi scrii numărul de telefon pe un șervețel”, își amintește el.

Ca un făcut, după ce a plecat, s-a întâmplat ”minunea” pe care el o așteptase atât. Nu mai era însă acolo, pentru a profita de ea.

”Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla’’, a mărturisit Florin Piersic Jr. în cadrul unei emisiuni TV.

Din fericire, lucrurile au mers pentru fiul lui Florin Piersic, iar în scurtă vreme avea să se remarce pe plaiurile mioritice. A ieșit demult din umbra taălui său, făcându-și propriul nume.

Vezi și Florin Piersic jr, dezvăluiri dureroase despre relația cu celebrul său tată: „Există undeva o ruptură care nu poate fi cusută”. Ce episod l-a marcat profund

Citește și:

Ce relație are Oana Roman cu Silvia Chifiriuc, soția tatălui său. Răspunsul a fost categoric!

Pepe, primele declarații după ce a devenit tată de băiat. De ce nu vrea să arate bebelușul: „În familie se împart și necazurile și bucuriile”