Andreea Raicu a fost invitată, recent, în podcastul „Lucruri Simple”, a lui Horia Brenciu, în care a dezbătut unul dintre subiectele care a stat pe buzele tuturor, pentru mult timp, și anume, de ce vedeta nu are o relație stabilă sau de ce nu este căsătorită la peste 40 de ani.

„Am fost de curând la o emisiune și mi-a zis: „Cum te descurci cu relațiile, pentru că ai avut numai relații eșuate”.

Nu, faptul că eu nu sunt măritată în acest moment, înseamnă că am avut doar relații eșuate? Nu, am avut niște relații care m-au învățat niște lucruri excepționale și care m-au învățat să mă înțeleg, să mă vindec de toate rănile mele, pentru că nu poți să te vindeci citind cărți, acum să fim serioși, le citim, le înțelegem la nivel cognitiv și le asimilăm doar în experiențe.”, a dezvăluit vedeta, în cadrul podcastului.

Andreea Raicu și-a exprimat și opinia despre oamenii care refuză să facă greșeli, din dorința de a întruchipa perfecțiunea.

„Dacă tu stai așa, și nu vrei să greșești, tu nu o să știi nici cât poți, nici ceea ce-i bine pentru tine, nici ce ai nevoie să faci. Stai așa.. și te uiți la oamenii din jur care greșesc și zici „Ia uite-i și pe ăștia ce proști sunt,” dar, cel puțin, ăia evoluează și au curaj să facă ceva.”, a continuat aceasta.

„Am învățat că am voie să greșesc și e ok”

„În terapie am descoperit un lucru foarte important de care nu eram conștientă, dar lucrând foarte mult am înțeles asta, că în mine erau două energii: era acel copil, imatur emoțional și înfricoșat, să se arate așa cum este și partea asta: eu pot, eu sunt o femeie puternică, o femeie independentă, nu am nevoie de nimic de la nimeni și am capacitatea să fac absolut orice.

Și era o discrepanță foarte mare între persoana pe care eu am creat-o și pe care o afișam public și partea cealaltă, fetița care își dorea să se conecteze cu oamenii, care era de fapt, nefericită că este singură, dar îi era mult prea frică.

Eu nu mi-am dat seama de imaginea pe care mi-am creat-o în fața lumii. Am învățat că am voie să greșesc și e ok. Este o eliberare acest lucru.”, a mai spus Andreea Raicu, care are, în prezent, o nouă relație, dar pe care o ține departe de ochii lumii.

Vezi și Andreea Raicu, primele declarații despre iubit, după ce au fost în vacanță în Maldive: ”Când stă iubitul cu mine în pat…” Ce regulă trebuie să respecte cei doi când sunt împreună

Citește și:

Vedeta Pro pleacă din România tocmai într-o țară nordică. Motivul deciziei

Carmen Harra, previziuni despre sfârşitul războiului: „Până de Buna Vestire lucrurile se vor tranşa. Am avut o viziune”. Ce se va întâmpla, concret