Lu-K Beats a fost în studioul ProFM, la emisiunea #profmbynight cu Venger, să povestească despre cariera lui, tragedia legată de fostul membru Șatra Benz, Nosfe, și să clarifice anumite declarații false despre acesta. Lu-K Beats este unul dintre cei mai cunoscuți, vechi si fresh produceri din România, deținator al Seek Music, cu piese ce au strâns în total milioane de vizualizări pe YouTube, scrie hiphoplive.ro despre artistul care i-a fost alături lui Nosfe în ultimele lui clipe de viață.

Vizibil îndurerat, Lu-K Beats a simțit nevoia să puncteze anumite aspecte referitoare la tragedie și să sublinieze adevăratele motive care au dus la moartea lui NOSFE. În primă fază, Lu-K a spulberat zvonurile conform cărora NOSFE ar fi murit din cauza drogurilor. Nosfe s-a stins pe 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani.Cu doar câteva ore înainte să moară, NOSFE a susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack.

Ce a găsit soția lui NOSFE în telefonul artistului, după moartea acestuia

„S-a mințit mult despre Nosfe. Ce să bagi să faci supradoză? Mai ales că el nu avea probleme de sănătate sau nu știam noi. Scandalurile vând. Adevărul e plictisitor câteodată, a spus Lu-K Beats.

În plus, Lu-K Beats a mai dezvăluit un aspect trist din viața lui Nosfe: muncea până la epuizare. El a povestit că, pe lângă versurile nelansate ale lui Nosfe, Mădălina Crețan a mai găsit în telefonul soțului ei și câteva gânduri ce puteau ridica semne de întrebare. Se pare că NOSFE își dorea să doarmă cât mai puțin pentru a avea timp să își desfășoare toate activitățile.

„Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: «Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe». Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea.

El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio”, a spus Lu-K Beats, care și-a tatuat deja chipul lui Nosfe pe antebraț.

Citește și: Munte de flori la mormântul lui Nosfe. Mesajul emoționant al soției, după înmormântarea artistului

Citește și: De ce ar fi murit rapperul Nosfe. Mesajul colegilor din trupa Șatra Benz și comunicatul oficial al poliției. „Nu s-a sinucis, nu a murit în somn”

Citește și: Soția lui Nosfe, mesaj sfâșietor după moartea artistului. Cei doi au fost împreună la „Chefi la cuțite”

Citește și: Rapperul Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, a murit la vârsta de 37 de ani