Chiar dacă mama copiilor lui e în spital, politicianul nu a uitat de gesturile romantice. A procedat întocmai ca un tânăr îndrăgostit.

„De Dragobete, am „sărit” gardul ca să îi pot duce flori și mărțișor soției mele eroină. Te iubesc și te aștept acasă cu cei doi bebei sănătoși și voinici”, a scris Laufer pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care apare alături de partenera sa.

Ilan-i-a-dus-sotiei-flori-la-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

La rândul său, în cămașă de spital, da machiată și aranjată, Alina Laufer s-a pozat cu buchetul de flori în mână și a postat un mesaj pe Instagram: ”Si pentru ca sotul meu stie cat de mult iubesc florile, a profitat de Dragobete si mi-a facut ziua mai frumoasa aducandu-mi acest buchet de trandafiri la spital 💐 Te iubesc dragostea mea, iarta-ma daca furtuna hormonala postpartum se revarsa asupra ta”.

Alina Laufer (39 ani) a ieșit de la Terapie Intensivă după ce a născut prematur, pe 15 februarie, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer era însărcinată în aproape 30 de săptămâni când a fost internată la Maternitatea Giulești. Vedeta a născut prematur gemenii, care au fost imediat puși în incubator.

În prezent, ea e internată în spital pentru supraveghere și recuperare.

„Băiețelul are nevoie de ajutor din partea medicilor. El nu s-a adaptat la mediul extern. Astăzi deja e ceva mai bine. Plutesc, e o minune să-ți vezi copiii luptând pentru viață. Nu voi părăsi spitalul până când ei nu vor fi în siguranță.

Nu plec nici bătută acasă, nu am cum să-mi părăsesc puișorii. Jumătate de oră stau alături de ei, le spun să lupte.

Când vezi copii prematuri te înduioșezi, sunt niște mici luptători. Doamna doctor a zis să am răbadare. O să-i scoatem de aici, mari și frumoși”, a declarat recent Alina Laufer.

Vezi și Alina Laufer, primele declarații după ce a născut prematur. „Băiețelul are nevoie de ajutor”

Citește și:

Seară mare pentru Julia Chelaru și noul iubit! Cum îl răsfață cântăreața pe John. Meniu de îndrăgostiți!

Claudia Pătrășcanu e pe val! Cât i s-a oferit să participe la Survivor și care a fost răspunsul vedetei