Artista a ajuns acasă chiar de ziua ei și primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă la salon să-și facă manichiura. Lora a postat într-un Instastory, imagini cu ea la salon, în timp ce o fată îi face unghiile albe. Mai mult, artista a mărturisit ca fost emoționată când a văzut cum a fost primită de prieteni și de rude, dar și de mulțimea de mesaje pe care le-a primit de ziua ei.

lora-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Artista și iubitul ei nu s-au putut întoarce acasă pentru că din cauza pandemiei de coronavirus s-au anulat zborurile ei fiind astfeș timp de 135 de zile prizonieri în locația de vis.

Aceasta și-a ținut admiratorii la curent și a publicat constant pe rețelele de socializare. „Încă puțin și ajungem acasă. Mulțumim pentru primire! E minunat când lumea iți cunoaște povestea. Mulțumesc mama..”, a scris aceasta miercuri, 22 iulie, înainte de a ajunge în țară.

În cele 135 de zile, Lora și Ionuț Ghenu au locuit în trei hoteluri și patru case. Ultimele două închiriate pentru câte o lună de zile, ambele cu piscină, curte, verdeață. S-a simțit în siguranță în acel loc mirific și spune că experiența aceasta a schimbat-o ca om, mărturisind că a fost o experiență minunată.

„La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată aici. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea”, a povestit artista pentru Click!.