Anda Călin și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Chiar dacă au avut ceva probleme în trecut, cei doi au reușit să treacă cu bine peste ele, iar de anul trecut au devenit și părinții unui băiețel.

Înainte de Crăciun, Liviu Vârciu și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că fusese confirmat cu coronavirus.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, spunea Liviu Vârciu la acea vreme pe rețelele de socializare.

Acum a ieșit din izolare și primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și ducă iubita într-o escapadă romantică. Liviu și-a luat partenera de viață și a dus-o pe Anda Călin într-o vacanță de vis la munte, loc în care au mers doar ei doi, fără fetița și băiețelul lor.

Drumul până la munte nu a fost însă lipsit de peripeții. Liviu Vârciu le-a arătat internauților că între București și Predeal a fost un trafic îngrozitor, mașinile formând niște cozi parcă interminabile. Potrivit spuselor cântărețului, a fost atât de aglomerat, încât au parcurs 100 de kilometri în 5 ore.

„Ori că stai în izolare acasă, ori că stai în mașină, în trafic, e același lucru. Nu se poate, din București până la Predeal să faci o sută de kilometri și un pic în cinci ore. (…) Că te duci sau te întorci, fix același lucru. Eu am plecat de ieri, din 2020 din București și suntem în 2021și încă nu am ajuns”, a transmis Liviu Vârciu pe Instagram.

Dar așteptarea a meritat, deoarece, odată ajunși la hotel, Liviu Vârciu și partenera lui s-au arătat foarte încântați. Cu acest prilej, cântărețul a făcut și un gest romantic pentru Anda Călin, oferindu-i acesteia un buchet mare de trandafiri roșii.

„În sfârșit, am ajuns și noi. Ia uite, bebe, ziceai că nu ți-am luat flori. A meritat!”, i-a spus Liviu Vârciu Andei Călin.

Citește și:

Cum s-a pozat Lidia Buble, în prima zi din an?Fanii au reacționat imediat

Loredana, poza rară alături de fiica sa. Are 22 de ani și seamănă perfect cu mama ei