Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară în martie 2021. Cei doi formează o familie completă după ce a apărut pe lume frumoasa Josephine. Dar drumul până aici drumul a fost unul complicat și au avut ei înșiși momente de îndoială. Abia acum pot povești cum a fost viașa lor în acea perioadă și cu ce gânduri și angoase se confruntau. Pentru că o sarcină, la vârsta Ginei, nu avea 100% garanția unui succes.

Invitați în cadrul unui podcast, părinții lui Josephine au vorbit despre puterea credinței, pentru că aceasta i-a întărit în cele nouă luni și după. Oamenii care spun că sunt doar vorbe goale ar trebui să se gândească de două ori înainte să vorbească”, a declarat Smiley.

Celebrul cuplu consideră că a fost ajutat de divinitate, atunci când Ginei i s-au dat șanse infime să facă un copil.

Așa a trecut cu bine peste sarcină!

„Să știți că treburile acestea cu rugăciunea și puterea cuvântului sunt adevărate. Pentru că sunt o grămadă de oameni pe care îi vezi – speakeri motivaționali, preoți, șamani – care îți spun despre aceleași lucruri: puterea cuvântului, puterea rugăciunii, puterea credinței. Acestea sunt niște lucruri care nu trebuie luate în râs.

Iar oamenii care spun că sunt doar vorbe goale ar trebui să se gândească de două ori înainte să vorbească.

Mi-a scris acum ceva timp un băiat pe internet, mi-a lăsat un comentariu răutăcios – Cum reușești tu? Ești și netalentat, și nu știu cum. Cum ai reușit tu să ai succes? Și i-am răspuns – Eu mă rog în fiecare zi, poate ar trebui să încerci și tu!”, a spus Smiley într-un podcast, potrivit Wowbiz.

E Josephine un miracol?

Plin de emoție, Smiley a mai povestit că Gina Pistol nu a încetat să se roage nici după ce a aflat că este însărcinată. Mai mult, prezentatoarea TV făcea acest lucru, în fiecare zi, timp de 40 de minute.

„Și într-adevăr așa este. Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate.

Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot”, a precizat Smiley.

Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare”

La rândul ei, Gina Pistol a povestit că, deși nu avea voie să se ridice din pat în prima parte a sarcinii, făcea acest lucru doar ca să se roage.

„În perioada în care mi-a fost greu, nu aveam voie decât să merg la toaletă. Doar pentru asta aveam voie să mă ridic din pat. Și mă ridicam din pat doar ca să mă duc la baie și să mă rog. Și mi-a făcut bine”, a precizat vedeta.

Rugăciunile celor doi n-au fost în zadar. Josephine este un miracol, iar Gina Pistol și Smiley adoră toate momentele petrecute cu micuța lor.

Recent, într-o postare pe Instagram, prezentatoarea TV a mărturisit ce înseamnă clipele trăite alături de fetița ei.

„Momentele petrecute împreună sunt cele mai de preț. Descoperim totul împreună și retrăiesc copilăria prin ea din nou”, a scris Gina pe rețeaua de socializare. Dar e doar o mică parte din ceea ce simte. Simt minunea și divinitatea alături de ei zi de zi.

Vezi și Gina Pistol și Smiley s-au logodit în secret? Gestul simpatic care a trădat-o pe vedetă

Citește și:

Ea este vedeta din România pe care Andreea Tonciu nu o suportă: „Mi se pare foarte perversă! Am blocat-o pentru că…”

Cine sunt primii 18 artiști și sportivi care au acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă!”