Scandalul dintre Ioniță și Viorica de la Clejani și fiul lor, Fulgy, a luat proporții. Noaptea trecută aceștia au avut parte de o nouă ceartă și poliția se pare că s-ar fi deplasat din nou la locuința acestora. Gestul făcut ulterior de tânăr a uimit pe toată lumea.

În ultimele săptămâni, Fulgy a intrat în atenția presei după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor stupefiante. Apoi a continuat să fie în prim-plan după ce a făcut o serie de dezvăluri controversate la adresa unor vedete din showbiz-ul autohton și a amenințat mai multe persoane publice, inclusiv pe sora lui vitregă, care spune că se teme pentru viața ei și a familiei ei.

Ulterior, timp de trei săptămâni, Fulgy a fost internat la un centru de reabilitare. Totuși, după ce a fost externat, tânărul a revenit cu

Totuși, ziua de ieri a fost una care a umplut paharul. După un schimb de replici controversat cu tatăl său, într-un restaurant din Capitală, o nouă informație a zguduit din temelii lumea mondenă.

Se pare că poliția a venit acasă la familia Clejanilor noaptea trecută, după ce Fulgy s-ar fi înfuriat și și-ar fi bătut propriul tată. Supărarea lui cea mai mare, exprimată cu doar câteva ore înainte de incidentul în care au fost implicați și oamenii legii, a fost legată de faptul că tatăl lui ar vrea să-l „pastileze”. De asemenea, băiatul i-ar fi cerut în nenumărate rânduri permisul de conducere care i-a fost suspendat.

Acum, Fulgy face noi declarații. Iată ce a anunțat pe rețelele de socializare.

Ioniță de la Clejani ar fi sunat duminică, 4 iulie, în jurul orei 23:30, la 112 să reclame că este abuzat fizic de fiul său, Fulgy. La ei acasă a sosit și un echipaj de poliție, dar lăutarul nu a vrut să depună plângere împotriva tânărului, potrivit wowbiz.

După informația care a șocat întreaga țară, Fulgy a făcut un anunț pe rețelele de socializare. El a explicat că nu va mai fi activ o perioadă pe conturile de Instagram pe care le deține și va pleca într-o vacanță, însă nu a zis și pentru cât timp. De asemenea, el a vrut să le arate internauților că totul este bine în familia lui și că este înconjurat de prietenii apropiați, dar alături îi sunt și părinții.

În imaginile filmate de acesta se văd și Viorica de la Clejani, dar și Ioniță care stă așezat pe un scaun, fără să ridice o secundă ochii din pământ. Totodată, Fulgy a anunțat că problemele lor de familie nu vor mai apărea și în public de acum înainte.

Fulgy, discuție șocantă cu Ioniță și Viorica de la Clejani: „Mi-au zis că mă leagă…”

„Dragii mei, ăsta este ultimul meu Story și situația stă în felul următor: eu mâine plec într-o vacanță, anulez tot ce am pus pe Story cu emisiunea și cu tot și să vă ajute Dumnezeu la toată lumea cum îmi ajută mie. E totul ok, pritenii mei, familia mea, problemele mele. Rufele se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup”, a spus pe rețelele de socializare, în urmă cu foarte puțin timp, Fulgy.

Fulgy a făcut astăzi scandal în fața casei părinților lui și i-a amenințat pe jurnaliștii care au venit să ia declarații Clejanilor. Tânărul a ieșit pe balcon, la bustul gol, și a început să-i amenințe pe jurnaliști, arătându-le semne obscene, spunând că va pune smecherii pe ei. „Plecați de aici că dau în voi”, a spus Fulgy.

Ionița de la Clejani a avut prima reacție. Întrebat de jurnaliști dacă l-a bătut Fulgy, lăutarul a răspuns calm. „Nu avem nimic de declarat. Vă mulțumesc mult, nu avem nimic de declarat, nu s-a întâmplat nimic(…) Sunt problemele noastre personale, pe care încercam să le rezolvăm. Nu sunt de interes național și vă rugăm frumos să ne lăsați să ne rezolvăm problemele”, a declarat Ioniță.

Se pare că totul a început de la o ceartă dintre Ioniță de la Clejani și tatăl lui. Tânărul a început să îl filmeze pe Ioniţă de la Clejani, iar acesta nu voia să fie filmat. La un moment dat, Fulgy cere ajutor organelor de poliţie pentru că este bruscat de tatăl său, pentru că nu vrea să se interneze din nou în spital, iar în cele din urmă acesta și-ar fi lovit tatăl.

„Omul ăsta vrea să mă pastileze, nu îi fac nimic. Vreau permisul înapoi doar. Tatăl meu îmi spune dacă nu mă internez… Ajutor, poliţia, salvaţi-mă, pentru că stau cu un psihopat şi o psihopată. Mă bruschează tata, sunt cu băieţi care nu reacţionează. Mi-a luat telefonul…”, a spus Fulgy pe reţelele de socializare