A intrat în atenția telespectatorilor acum mai mulți ani, în urma unei apariții de-a dreptul fascinante în cadrul iUmor. A încasat premiul cel mare, în valoare de 20.000 de euro, după ce a câștigat sezonul cu numărul trei al reality-show-ului de la Antena 1.

Recent, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, iubita lui chef Scărlătescu a mărturisit că banii pe care i-a câștigat în urma participării la iUmor i-a cheltuit până la ultimul leu pe călătorii, dorința de a vizita cât mai multe locuri și a cunoaște diferite culturi reprezentând una dintre marile sale pasiuni.

„Păi ce poţi să faci cu banii… îi cheltui (n. red., râde). Marea majoritate a banilor pe care eu îi fac, îi dau pe călătorii, îmi place să călătoresc, să văd cât mai multe ţări, civilizaţii, culturi.”, a mărturisit Doina Teodoru, după cum relatează Fanatik.ro

Un mare câștig a fost că l-am cunoscut pe Mihai Bendeac”

O țară întreagă a rămas fascinată de personajul Renata din comedia „Băieți de oraș”, jucat de nimeni alta decât Doina Teodoru. Deși excela în cariera sa actoricească, în urma participării la iUmor, destinul ei avea să prindă aripi.

Mihai Bendeac a recunoscut talentul înnăscut al Doinei Teodoru pentru actorie și nu a mai stat mult pe gânduri până să îi ofere un rol în serialul „Băieți de oraș”.

„Nu pot să spun că mi-a schimbat viaţa, am avut spectacole în continuare, cum aveam şi înainte, în schimb, un mare câştig a fost că l-am cunoscut pe Mihai Bendeac şi am intrat în echipa lui.

Am avut ocazia să mă joc cu personaje, să fac compoziţii de film şi aşa mi-am dat seama că mă atrage foarte mult zona asta.

Deşi înainte spuneam că sunt pe viaţă actriţă de teatru, brusc am descoperit si zona asta, care mi-a plăcut enorm şi ăsta a fost un mare câştig.

De altfel, după ce am câştigat iUmor, cei din echipă au continuat să mă invite ca şi special guest. Am făcut din nou compoziţii de personaje, la fel, mi-a plăcut foarte tare şi o fac în continuare cu drag.”, a mai spus actrița.

Doina Teodoru, despre căsătorie și copii! Ce vrea de la viitor iubita lui Cătălin Scărlătescu

iinebunita-dupa-calatoriiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Gălățeancă mutată în Capitală

Iar dacă nu știai de unde a pornit Doina Teodoru, îți spunem noi. Doina Teodoru este o actriță născută în Galați, la 15 noiembrie 1989, dar care avea să se mute în București, în urmă cu mulți ani.

În vârstă de 33 de ani, actrița are 1,66 m și 53 de kg. A studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale și a colaborat cu mai multe teatre, printre care Teatrul de Comedie, Teatrul Principal și Teatrul Mic.

Cât despre partenerul ei, Cătălin Scărlătescu, iată ce declara acesta despre momentul în care s-au cunoscut:”Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa, mai timid.

Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a dezvăluit la un moment dat bucătarul-vedetă.

Vezi și Ce părere avea Doina Teodoru despre chef Scărlătescu, înainte să formeze un cuplu. De fapt unde s-au cunoscut

Citește și:

15 lucruri pe care nu le știai despre Nicole Kidman. Îi e frică de fluturi, e una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume și are doi copii adoptați cu Tom Cruise

Lavinia Pârva, Ștefan Bănică și fiul lor, imagini superbe din vacanță. Solista a făcut parada costumelor de baie