Cătălin Măruță a invitat-o în emisiunea sa de la Pro TV pe Mara Bănică. Printre lacrimi, jurnalista a povestit totul despre drama pe care a trăit-o în ultima perioadă: moartea tatălui său. Impresionată de gestul pe care moderatorul l-a făcut față de ea după ieșirea din direct, a postat un mesaj emoționant. Oana Lis a profitat de ocazie a redistribuit postarea Marei Bănică, scoțând la iveală detalii neștiute despre relația sa cu Măruță. 

După ce Mara Bănică a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, jurnalista a fost complet impresionată de atitudinea pe care a avut-o moderatorul față de ea. 

Au ieșit din direct, iar acesta a îmbrățișat-o și a consolat-o, mai ales pentru perioada grea pe care o traversează în acest moment, după pierderea tatălui său.

Mara Bănică, mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță

Pe contul ei de Facebook, Mara Bănică a postat o fotografie cu ea și Cătălin Măruță, în care ea plânge, iar moderatorul de la Pro TV o îmbrățișează, alături de un mesaj extrem de emoționant.

„N-aș fi bănuit niciodată cum e Măruță. Atât de omenos, empatic și sensibil. Un om discret de sensibil. Mi-a mângâiat sufletul minute întregi după ce am ieșit din direct, cu o căldură și o sinceritate pe care rar mi-a fost dat să o găsesc la oameni…”, a scris Mara Bănică, pe contul ei de Facebook.

Oana Lis, dezvăluiri despre Măruță

Emoționată de rândurile citite la Mara Bănică, Oana Lis a distribuit postarea jurnalistei și  a postat și ea, la rândul său, un mesaj despre Cătălin Măruță.

Soția lui Viorel Lis a scos la iveală relația pe care o are cu Măruță, dezvăluind și ce a făcut acesta pentru ea și soțul ei. Aceasta a mărturisit că soțul Andrei a plătit pentru Viorel ședințe de terapie, lucru pe care, până acum, l-a ținut secret. 

„Chiar așa e, Cătălin Măruță e un om extraordinar. Mie mi-a zis că pot oricând apela la el, la orice oră, dacă am nevoie de ajutor pentru Viorel. Și chiar mi-a plătit din banii lui personali câteva terapii pentru Viorel, fără să-i cer eu asta. MULȚUMESC! Era secretul nostru, nu a făcut public ceva din asta, la TV.

Dar simt să-l dezvălui ca să știți că există oameni minunați pe lumea asta și în showbiz, cum se zice. E important să simți că ai un sprijin undeva, la greu. Nu mulți oameni se oferă să-ți fie aproape în momentele dificile din viață. Îl respect maxim și pe tine, Mara Bănică, te iubesc ca pe cineva din familie”, a scris Oana Lis, la postarea pe care a distribuit-o cu Mara Bănică. 

Cum a murit tatăl Marei Bănică

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Mara Bănică a vorbit despre pierderea tatălui său. Jurnalista a mărturisit că momentul în care a ajuns acesta la spital a fost unul critic, iar ea a fost conștientă de faptul că nu va mai trăi.

„A răcit. M-am dus, i-am dus medicamente. Era răcit, spunea că l-a tras curentul. A scos câinele, totul normal. Într-o zi m-a sunat mama și mi-a zis că nu s-a mai putut îmbrăca, că a chemat ambulanța. Am mers acolo repde, erau două ambulanțe la el. Respira doar 25% și a ajuns direct la Floreasca. I-au făcut testul covid, iar la 24 de ore, când a ieșit testul și a aflat că e negativ a ajuns intubat la ATI.

Vezi și Oana Lis, doborâtă de greutăți. Ia în calcul să-l ducă pe Viorel la azil: ”E foarte greu să le fac eu pe toate!”

Citește și:

Liviu Vârciu și Anda Călin se căsătoresc, dar nu e deloc simplu: “Eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel” Detalii despre nuntă

Actorul Mitică Popescu a împlinit 86 de ani. Căsnicia cu regretata Leopoldina Bălănuță este și azi o lecție de viață: „Te iubesc atât de mult, încât aș vrea să mori înaintea mea”