Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, fostul prezentator de la Răi da’ buni recunoaște că a trăit unul dintre cele mai triste momente din viața sa: „nu am povestit niciodată și nu am puterea acum să scriu, dar poate o voi face într-o zi. Eram la un congres mondial de radio, la Viena, și mă sună soția lui Andrei, Petruța…”, începe Mihai Morar. 

La un an distanță de moartea jurnalistului, matinalul de la Radio Zu primise telefon că a încetat din viață și soția lui Andrei, Petruța: „el va rămâne în memoria mea nu ca omul de radio neapărat sau ca prieten sau ca model, el va rămâne ca omul care și-a trăit iubirea pe Pământ. Era o energie între Petruța și el pe care nu pot să o explic”, a mai continuat Morar la podcast.  

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori radio și TV a murit în martie 2018, la vârsta de 56 de ani. Acesta a fost găsit decedat în baie de către un apropiat, în locuința sa din Voluntari. Conform anchetatorilor, ar fi murit cu 12 ore înainte ca trupul său să fie găsit.

De-a lungul a peste 30 de ani de carieră, Andrei Gheorghe a realizat numeroase emisiuni de televiziune, a scris articole, o carte, a jucat în filme ale unor regizori celebri şi în propriile creaţii cinematografice. A cunoscutul succesul şi ca realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.

Fosta sa soție, Petruța Gheorghe, s-a stins din viață câteva luni mai târziu, la vârsta de 52 de ani, după ce a pierdut lupta cu o formă de cancer care recidivase.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube