“Din păcate, se pare că trăim într-o lume mai periculoasă şi mai nebună decât aveam impresia. Vreau să fiu capabil să-mi apar familia la nevoie, deşi sper din tot sufletul să nu fiu niciodată pus într-o astfel de situaţie.

Până de curând nici nu mă gândeam să învăţ să trag cu arma, dar în contextul actual e mai bine să fii pregătit”, a declarat artistul, fost iubit al Andreei Bălan, pentru Ciao.ro.

Keo a postat pe Instagram și mai multe fotografii car e îl înfățișează la poligon, cu arma în mână.

keo-invata-sa-traga-cu-armaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În sufletul lui, solistul speră că Putin va retrage, în cele din urmă, trupele din Ucraina.

“Sper din tot sufletul ca acest război să se termine şi să se rezolve totul în favoare ucrainienilor, care sunt un exemplu pentru noi toţi. Aş vrea să termin prin a-l cita pe Sting, din piesa lui “Russians” :”Sper că şi ruşii îşi iubesc copii!”.

Keo are acum o familie. El și Misty au o fetiță născută în 2017, la care țin ca la ochii din cap. Într-un interviou acordat acum ceva vreme, Misty declara că cea mică a moștenit talentul tatălui. Arya dansează, cântă, fredonează, are chiar şi propriul pian!

Misty, despre povestea de dragoste cu Keo. „Am trecut prin foarte multe, am luptat să ne salvăm relația”

Și tot într-un interviu mai vechi, aceasta spunea: „Am trecut prin foarte multe, am luptat să ne salvăm relația”.

Artista, pe numele său real Alexandra Pavel, mărturisea că atât ea, cât și Keo au luptat ca să-și salveze relația, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată alături de fiica lor, Arya.

„Da, noi am trecut prin foarte multe, am luptat și am muncit amândoi să ne salvăm relația. Arya ne-a unit și mai mult într-adevăr, ne-a făcut să fim o echipă și mai bună pentru ea!

Suntem mai fericiți ca niciodată de când o avem pe Arya, nici nu mai ne amintim cum era viața fără ea… o iubim nespus de mult! Este peste orice ne-am fi putut noi imagina. Îți dai seama că ai cunoscut iubirea adevărată, absolută, perfectă atunci când ai un copil punct”, declara Misty pentru ciao.ro.

Vezi și Keo a suportat o intervenție dificilă: ”O operație de o oră și jumătate s-a transformat într-una de aproximativ 3 ore”

Citește și:

Cristina Spătar spune dacă există vreun bărbat în viața ei

Monica Gabor, urmărită în SUA pentru datorii de zeci de mii de euro! „Nu are nimic pe numele ei”