Artista spune că va lupta până la capăt și speră ca judecătorii să înțeleagă faptul că acest program nu este unul potrivit pentru orice copil, în orice condiții.

În urmă cu doar câteva minute, Alina Sorescu a reacționat, după ce instanța a decis ca fetițele pe care le are împreună cu Alexandru Ciucu să petreacă o săptămână la mamă, și o alta, la tată.

„A fost un an greu, cu procese și ordonanțe, și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata.

Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere.

Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetite de 9 si 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar.

Sper ca judecatorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe Inatagram, unde se bucură de tot sprijinul prietenilor virtuali.

Prin urmare, când toată lumea credea că această luptă în justiție se va sfârși, iată că lucrurile au luat o întorsătură cu totul neașteptată. Acum, solista a anunțat că va începem o luptă și mai acerbă, pentru că, la fel ca orice mamă, știe bine de ce au nevoie copilele sale.

Ce spune avocata Alinei Sorescu

“Solutia nu are o baza legala, nu ia in considerare drepturile si interesele minorelor si ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetitelor si este total nepractica, fiind de natura a perpetua si accentua situatia tensionata dintre parti, ceea ce in mod evident este contrar intereselor minorelor”, a spus avocata Alinei Sorescu, Nicoleta Popescu.

Despărțiți după mai bine de un deceniu împreună

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după mai bine de un deceniu de căsnicie, în anul 2022. De când au luat decizia de a divorța, cei doi foști soți își dispută în instanță custodia și programul celor două fetițe pe care le au împreună.

Vezi și Alina Sorescu e de neoprit. Și-a luat 5 servicii după divorț, pentru a-și întreține familia

Citește și:

Ada și Doc, conflict violent la Survivor. Au depășit orice limită: „Ești în sevraj, toată lumea vorbește”

Rona Hartner, despre cât a pătimit de pe urma aspectului fizic, inclusiv în carieră: ”Eram prea frumoasă”. Ce spune despre bărbați