Marea premieră a Asia Express, sezonul 4, va avea loc pe 18 septembrie, orele 20:00, ia printre concurenții acestui sezon se numără și Lidia Buble cu sora ei. În timp ce toți concurenții au încercat să-și facă ghiozdanele cât mai ușoare în această competiție grea, fosta iubită a lui Răzvan Simion a uimit pe toată lumea cu obiectul pe care l-a cărat în rucsac pe tot parcursul show-ului.

Frumoasa cântăreață a luat pe toată lumea prin surprindere când s-a aflat că a avut în aventura Asia Express una dintre păpușile ei Barbie, de care nu se poate despărți.

lidia-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Experiența celui mai dur reality-show a început cu provocări încă din momentul în care vedetele și-au pregătit bagajele pentru cursa vieții lor, dat fiind că toți au încercat să anticipeze lucrurile de care nu s-ar putea lipsi pe Drumul Împăraților. Lidia Buble, ce concurează în sezonul 4 Asia Express alături de sora sa, Estera Buble, a inclus pe lângă haine și accesorii și un obiect drag, de care nu a putut nicidecum să se despartă: o păpușă Barbie”, se arată într-un comunicat al emisiunii.

Lidia Buble a dormit în fiecare noapte cu păpușa

Păpușa Bucuria, așa cum o numește cântăreața, face parte din colecția impresionantă de păpuși Barbie pe care Lidia Buble o are în locuința sa.

”Sunt înnebunită după ele! Le vânez pe internet, le caut, le colecționez. Cea pe care am luat-o cu mine în Asia este un model unicat, pentru că nu are păr”, a dezvăluit Lidia Buble.

Păpușa Bucuria este unul dintre lucrurile indispensabile din rucsacul Lidiei Buble pe tot parcusul experienței sale de pe Drumul Împăraților, mai ales că Lidia a mărturisit că a dormit cu păpușa în fiecare noapte.

”Din 18 septembrie, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cum au făcut față Lidia și Estera Buble celui mai dur reality-show. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, surorile au fost nevoite, ca și ceilalți concurenți, să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se schimbă de la o zi la alta”, se mai arată în comunicat.

Cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume sonore în zona digital.

”Spre bucuria celor din fața micilor ecrane, prima săptămână de difuzare va avea 5 ediții consecutive. Marea premieră a sezonului 4 Asia Express poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20,21 și 22 septembrie, de la 20:30”, mai informează Antena Group.