Costin Mărculescu a fost găsit îmbrăcat, în cada plină cu apă, în apartamentul în care locuia cu chirie împreună cu câinele său, în noaptea de miercuri spre joi.
Rudele sale au dezvăluit, pe baza rezultatului oferit de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală, că actorul murit din cauza unui infarct, informează Antena Stars.

Surse din cadrul Institutului de Medicină Legală au dezvăluit că trupul actorului prezintă o singură urmă de violență, în zona capului, cel mai sigur, dobândită după ce a căzut din picioare, scrie playtech.ro.

„Corpul nu prezintă alte urme de violență, însă trebuie ținut cont de starea avansată de putrefacție, deci ne este destul de greu să apreciem.

De asemenea, nu avem niciun indiciu că ar fi vorba de sinucidere, însă așteptăm rezultatul analizelor la sânge pentru a exclude total această posibilitate. Cel mai probabil a murit de moarte naturală”, spun sursele din cadrul IML.

Când și unde are loc înmormântarea lui Costin Mărculescu

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu va fi dus la capela cimitirului „Sfântul Gheorghe Nou”, nu la Reînvierea, cum se credea inițial.
Sora actorului este încă în stare de șoc la auzul morții sale. Femeia nu a fost în stare să meargă la IML pentru-al recunoaște. A făcut-o însă soțul ei, cumnatul lui Costin Mărculescu.

Vezi și Costin Mărculescu avea datorii de peste 12.000 de lei la întreținere. Actorul se confrunta cu mari probleme financiare

Citește și: