Medicii legiști susțin că prezentatorul TV a fost răpus de niște probleme cardiace mai vechi pe fondul cărora Andrei suferise, în timp, mai multe infarcte care i-au șubrezit sănătatea. Rezultatele toxicologice și cele anatomopatologice vor lămuri și dacă bărbatul a ingerat vreo substanță care să-i fi provocat decesul, potrivit libertatea.ro.

”Stopul cardiorespirator acut este cauza directă a morții, însă ce a dus la oprirea inimii încă nu se știe cu exactitate. Rezultatele toxicologice și cele anatomopatologice vor lămuri și dacă bărbatul a ingerat vreo substanță care să-i fi provocat decesul. În contextul în care există urme ale unor infarcte mai vechi, principala ipoteză a decesului este un infarct miocardic. Testele de laborator vor lămuri însă totul”, au explicat surse medicale din cadrul IML ”Mina Minovici” pentru Libertatea.

Andrei Gheorghe mâncase ultima oara la prânz, cu o zi înaintea decesului

Citește și: Mesajul emoționant postat pe contul de facebook al lui Andrei Gheorghe după moartea sa: „Salutare, Națiune! ! Fiul tău Andrei a plecat dintre noi…”

Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă

O primă examinare a cadavrului, făcută chiar în casa lui Andrei Gheorghe, după ce a fost găsit mort, a arătat că decesul ar fi survenit cu aproximativ 12 ore înainte, fapt confirmat și la autopsie. Stomacul realizatorului de emisiuni radio era gol semn că a luat ultima masă undeva în jurul orei prânzului în ziua anterioară decesului.

”Nu avea semne pe corp, ci doar o echimoză, o acumulare de sânge sub piele la unul dintre coate cauzată de poziția în care a stat după ce i s-a făcut rău”, au adăugat același surse.

Familia lui Andrei Gheorghe va ridica miercuri sau joi trupul omului de radio de la IML ”Mina Minovici”. Trupul neînsuflețit al jurnalistului va fi depus  joi 22 Martie si Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D.I. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorința exprimată în nenumărate ocazii a fost ca la moartea sa să fie incinerat. Așadar, incinerarea va avea loc sâmbata 24 martie, la Institutul de Medicină Legalaă Mina Minovici, ora 10 a.m..

 

Citește și: