Atât ea, cât și soțul ei, au copii din mariajele anterioare, dar fac o echipă cum nu se poate mai bună împreună.

Pe plan profesional, Catrinel, acum în vârstă de 47 de ani, are ce povesti: „Aseară am venit foarte târziu, deoarece ne pregătim de un mare spectacol. Peste două săptămâni avem un mare spectacol. Sunt profesoară de dans la o școală foarte mare din Florida, iar în fiecare an avem și un spectacol pe care trebuie să-l prezentăm pentru întreaga comunitate din zonă.

Este o presiune foarte mare, pentru că este spectacolul anual al școlii, unde vin tot felul de oameni foarte importanți”, a mărturisit ea pentru Antena Stars.

Vedeta predă la o școală și, mai mult decât atât, este directoare la o academie din Florida. Aceasta predă balet.

„Sunt profesoară la școală, dar școala are și o academie de balet la care sunt director. La școală am peste 170 de copii. Le predau balet modern și ballroom, istoria baletului, muzică, absolut toate”, a mai adăugat aceasta.

Surpriză! Catrinel Sandu s-a cununat religios în România!

Vedetei i-a fost greu la început

Dar nu yotul a fost roz de la început. Catrinel Sandu a precizat faptul că i-a fost foarte greu la început, atunci când a ajuns în SUA, însă a avut voință și a făcut tot ce și-a dorit.

„În America am luat-o de la zero. Nu a fost ușor, a fost foarte greu, pentru că nu am venit în America la o vârstă foarte fragedă, am venit la peste 30 și… este destul de multișor, dar nu imposibil. Cred că am avut și foarte mult noroc”, ar ecunoscut ea.

Ce gest a făcut Catrinel Sandu pentru partenerul de viață, Steve, dar și pentru tatăl ei plecat dintre cei vii: ”Totul se întâmplă cu un motiv”

catrinel-sandu-si-sotul-sauSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Catrinel Sandu și soțul ei au sărbătorit 4 ani de căsnicie

Catrinel Sandu anunța la la sfârșitul anului 2017 că divorțează de Gabriel Trifu. Vedeta și fostul jucător de tenis au împreună două fete, pe Sara (14 ani) și Lara (11 ani). Steve Schroeter, medic stomatolog cu care s-a căsătorit în noiembrie 2019, are, la rândul său, doi băieți din prima căsătorie.

Cei doi au sărbătorit la finele anului trecut 4 ani de căsătorie și 7 de relație, iar bilanțul este unul cum nu se poate mai frumos.

Catrinel Sandu se simte extrem de fericită și împlinită alături de partenerul ei de viață, Steve Schroeter, și a avut o mulțime de cuvinte de laudă la adresa lui.

Catrinel Sandu, un altfel de cadou de Ziua Îndrăgostiților! Așa un dar de la soț…

Cât de fericită sunt? Nu am cuvinte să îți spun cât sunt de fericită! Nu cred că am putut să visez vreodată să fiu atât de fericită!

Și sunt mai fericită decât am fost vreodată în viața mea, pentru că suntem chiar foarte bine! Steve este un om despre care nu am cuvinte să îți spun!

Chiar vorbeam cu el și râdeam, povesteam de cupluri, că fiecare ar schimba câte ceva la celălalt. Tot timpul noi spunem că nu am schimba nimic. Pentru mine el este perfect și nouă ne place tot timpul să ne spunem unul celuilalt că suntem totul! Și așa este! El e totul pentru mine, eu sunt totul pentru el!

Este mai mult decât sufletul meu pereche! Este un nivel al relației și mă bucur din suflet că suntem printre puținii oameni norocoși să avem o astfel de relație, și să întâlnești pe cineva în viața ta care să fie cea mai bună jumătate a ta, omul care să fie totul pentru tine, și cel mai bun prieten, tot, tot, pur și simplu!”, declara Catrinel Sandu pentru Click! După aniversarea lor de 4 ani, în noiembrie 2023.

Iar într-uin interviu anterior pentru fanatik.ro, iată ce declara vedeta despre relația pe care soțul ei o are cu fetele ei.

Steve este un fel de idol pentru copii. Este atât de implicat și de cald și de bun! Cu fetele, el niciodată nu zice „am două fete vitrege”, el spune „am patru copii, doi băieți și două fete.”

Fetele mele au petrecut mult timp cu el decât cu tatăl lor. (…) Sunt norocoase că au doi tați. Eu așa le spun.(…)

Sara vorbește cu el, se simte foarte apropiată și deschisă cu el. Eu sunt și profesoara ei la școală. Avem o relație strânsă. Dar în drum spre casă, ea nu are răbdare să ajungem. Și îl sună de pe drum, înainte să ajungem acasă, să îi spună ce s-a mai întâmplat. Din punctul acesta de vedere sunt o norocoasă”, mărturisea ea.

Vezi și Fetele lui Catrinel Sandu s-au făcut năucitor de frumoase. Viața lor din Florida, în imagini dar și Catrinel Sandu, croazieră de vis cu familia! Incidentul care a oprit-o să vină în România, deși se topește de dor. La 46 de ani, și-a învins o mare fobie

Citește și:

Axinte din Vacanța Mare, rețeta unei căsnicii fericite de 22 de ani: ”Noi nu ne-am certat niciodată! Secretul este să veniți cât mai rar pe acasă!” Cum arată băiatul lui, de 17 ani

Monica Tatoiu, pe masa de operație. Cu ce probleme se confruntă femeia de afaceri: „Nu vreau să vină nimeni cu mine, le-am interzis tuturor”