Catrinel Sandu și medicul stomatolog Steve Schroeter au mers în fața ofițerului de stare civilă, sâmbătă, și și-au unit destinele. Alături de cei doi au fost fetele fostei vedete Tv, cât și mama acesteia.

Anunțul a fost făcut chiar de Catrinel, care a publicat imagini de la fericitul eveniment, alături de mesajul: „ E oficial. Domn  și doamnă”, cei doi părând foarte fericiți. Catrinel urmează să îmbrace rochia de mireasă pe 11 noiembrie, când vor face și cununia religioasă. Data are o semnificație aparte atât pentru Catrinel, cât și pentru Steve, fiind o zi care însumează situații fericite și coincidențe pentru amândoi.

 

View this post on Instagram

 

It is official ( Mr. & Mrs.) ??❤️

A post shared by Catrinel Sandu (@catisandu) on

„Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru. Încă nu am ales rochia de mireasă, nu am făcut invitaţiile, dar e suficient timp pentru toate”, a spus Catrinel.

Catrinel Sandu urmează să îmbrace rochia de mireasă în noiembrie

 

 

View this post on Instagram

 

It is official ( Mr. & Mrs.) ??❤️

A post shared by Catrinel Sandu (@catisandu) on

Într-o emisiune tv, vedeta a dezvăluit și cum a început povestea lor de dragoste, mărturisind că Steve făcea parte din anturajul ei, dar la început pur și simplu nu s-a gândit la el ca la un potențial partener.

„Era în peisaj, dar nu aveam ochelarii puși’, a declarat ea.

Cum a cucerit-o Steve? Simplu: ‘S-a apropiat foarte tare de fete’ – a declarat la Antena Stars Catrinel Sandu, refeindu-se la copilele pe care le are din prima căsătorie.

Steve le tratează pe ea și pe fete ca pe niște prințese, iar asta a cântărit greu.

Catrinel Sandu a trecut prin clipe grele anul acesta, dar a decis să meargă mai departe cu planurile de nuntă.

Pe 30 iunie, ea și-a pierdut tatăl în vârstă de 71 de ani în urma unui atac cerebral suferit în martie. De pe patul de spital, părintele i-a spus că va pleca într-o lume mai bună, însă o roagă să fie fericită.

Catrinel și-a găsit din nou fericirea după ce a suferit foarte mult  în urma divorţului de Gabriel Trifu, tatăl fiicelor sale, Lara şi Sara. Bărbatul a părăsit-o pentru o altă femeie. Despărţirea s-a produs în 2016, dar abia în 2017 au divorţat.