Catrinel Sandu va fi o mireasă superbă. Drept dovadă stă și cea mai recentă imagine postată de vedetă pe contul ei de Instagram, în care probează o rochie de mireasă, alba, lungă, care îi vine perfect, fiind extrem de frumoasă.

Catrinel se pregătește  să se căsătorească cu medicul stomatolog Steve Schroeter, iubitul ei american. Într-o emisiune televizată, vedeta a dezvăluit și cum a început povestea lor de dragoste, mărturisind că Steve făcea parte din anturajul ei, dar la început pur și simplu nu s-a gândit la el ca la un potențial partener.

 

Iubitul american se înțelege foarte bine cu fetele lui Catrinel Sandu

Cati55SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

‘Era în peisaj, dar nu aveam ochelarii puși’, a declarat ea.

Cum a cucerit-o Steve? Simplu: ‘S-a apropiat foarte tare de fete’ – a declarat la Antena Stars Catrinel Sandu, refeindu-se la copilele pe care le are din prima căsătorie.

Steve le tratează pe ea și pe fete ca pe niște prințese, iar asta a cântărit greu.

În ceea ce privește nunta, aceasta va avea loc peste opt luni. A fost aleasă și data, care are o semnificație aparte atât pentru Catrinel, cât și pentru Steve. E vorba despre 11.11, o zi care însumează situații fericite și coincidențe pentru amândoi.

Catrinel și-a găsit din nou fericirea după ce a suferit foarte mult  în urma divorţului de Gabriel Trifu, tatăl fiicelor sale, Lara şi Sara. Bărbatul a părăsit-o pentru o altă femeie. Despărţirea s-a produs în 2016, dar abia în 2017 au divorţat.

 

Citește și: