Ea și mama ei i-a făcut părintelui parastas, așa cum se obișnuiește. Îndurerată, vedeta a împărtășit cu fanii suferința ei, trimițând părintelui un mesaj, la cer.

„Tată, a trecut un an fără tine. Te iubim mult ne este dor tare de tine. Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai învățat. Ai fost și vei rămâne cel mai bun tată, bunic, soț și prieten.
Știu și te simt cu mine la fiecare pas aș vrea doar să mă mai poți ține de mână. Te iubesc”, a scris Catrinel Sandu pe o rețea de socializare, unde a postat ți mai multe fotografii cu tatăl ei.

 

View this post on Instagram

 

Tata a trecut un an fara tine 🙏😢 Te iubim mult ne este dor tare de tine ❤️Iti multumim pentru tot ce ne-ai invatat . Ai fost si vei ramine cel mai bun tata bunic sot si prieten. Stiu .. si te simt cu mine la fiecare pas .. as vrea doar sa ma mai poti tine de mina … te Iubesc ❤️🙏❤️

A post shared by Catrinel Sandu (@catisandu) on

Fosta „Bebelușa” de la „Cronica Cârcotașilor”, împreună cu mama sa, au făcut pomenirea de un an în America. Au gătit însă tradițional: sărmăluțe în foi de vită, friptură, prăjitură cu fructe și ciorbă de pui, invitând la pomană mai mulți apropiați.

Vezi și Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american. Ce fericită e!

Citește și: