Conjunctura a făcut ca, în ultimul moment, Catrinel Sandu și familia ei să ajungă în vacanță pe un vas de croazieră. Asta, cu toate că ar fi vrut să ajungă în România. N-a fost să fie, însă.

Cunoscuta coregrafă a avut parte de peripeții cu pașaportul Larei, care era expirat, ea descoperind destul de târziu acest lucru. Așadar, a renunțat la vacanța în România și la cea rezervată deja în Spania, la Barcelona, pentru o croazieră în Bahamas și Mexic. Și nu i-a părut rău deloc, pentru că tot răul a fost spre bine! A rămas însă dorul pentru România.

„Vara asta trebuia să venim în România, aveam totul plănuit, aveam chiar și bilete pentru Spania, vroiam să mergem în Barcelona cu copiii, doar că am realizat că pașaportul Larei a expirat, am încercat să îl facem la urgență ,dar, din păcate, urgența aici nu este cum știam eu că e la noi în țară. Nu am știut lucrul asta, pentru că nu m-am mai lovit niciodată de asta, durează între 3-5-7 săptămâni, cel puțin aici în Florida. Dar dacă optezi să faci pașaport normal durează între 9 și 12.

Am încercat să mergem la Miami, acolo unde se putea întâmpla totul puțin mai repede. Nu am reușit să facem nici chestia asta și am lăsat-o așa, am zis că poate până la urmă îi vine pașaportul și putem să zburăm.

Uite așa a trecut timpul, eu am fost super ocupată vara asta, pentru că am fost iar la Orlando și am fost în juriu pentru al treilea an consecutiv, la  cea mai mare competiție de balet din lume. Am fost acolo, am avut o vară destul de  plină, nu chiar de vacanță, și ne-am trezit că este destul de târziu pentru a mai pleca pentru o săptămână în România”, a povestit Catrinel Sandu pentru Click!.

S-a votat croaziera!

Opțiunea de vacanță pe vasul de croazieră a fost pe placul întregii familii, așa că au preferat cu toții să repete experiența, de data aceasta, pe parcursul unei săptămâni întregi.

„Am fi venit în România, chiar mai puțin de o săptămână, pentru că în Spania deja toate biletele erau luate și am fi stat acolo 4 zile, nu mai rămânea nimic pentru România. Să mergi atâta drum până acolo pentru câteva zile, nu se merită din niciun punct de vedere. Numai fusul orar, imaginează-ți că ai nevoie de cel puțin o săptămână să te obișnuiești și, una peste alta, ne-am dat seama că nu are rost, mai bine facem altceva aici.

Ne-am tot gândit să zburăm undeva în America, pentru că atunci Lara nu ar fi avut nevoie de pașaport și, mă rog, am tras la vot ce și-a dorit familia și toată lumea a votat pentru croazieră. Ne-am îndrăgostit de acest stil de vacanță!

Dacă vrei să spui definiția vacanței, cuvânt cu cuvânt, ce înseamnă vacanță, este croazieră. Nu există altceva, îți spun sincer!

Eu am fost total împotriva croazierelor, nu credeam că o să îmi placă, de aceea am și început gradat, doar cu 3 zile, apoi cu 5 zile, acum suntem pentru 7 zile pe un vas de croazieră. Am înaintat, etapă cu etapă și ne-am bucurat de toate serviciile până acum.

Este minunat. Suntem pe un „European cruise”, care are program de VIP, de iahturi, e un pic diferit. Ai și piscină separată față de restul piscinei mari, ai și restaurant separat. Nu neapărat că ne-am dorit chestia asta, asta am găsit-o pe ultima sută de metri, ca să fiu sinceră, pentru că și croazierele sunt rezervate cu mult timp în avans și noi ne-am trezit că nu mai mergem nicăieri, ce facem? Pașaportul Larei a venit cu o săptămână înainte să plecăm în croazieră, foarte târziu”, a mai completat cunoscuta coregrafă, care încă se află pe vasul de croazieră.

vacanta-cu-familiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Surpriză! Catrinel Sandu s-a cununat religios în România!

De mică se temea să intre cu capul sub apă

Catrinel Sandu și-a învins în această vacanță teama de apă, de scufundări. Așa că a făcut snorkeling pentru prima dată în cei 46 de ani ai săi.

„Am zis să mergem undeva diferit. Am mai fost în Bahamas de 2 ori, acum din nou, pentru a treia oară, Bahamas și puțin mai departe, în Mexic, chiar acum când îți răspund suntem în drum spre Mexic.

Apoi avem Honduras, înapoi în Mexic și apoi acasă. Cam asta este vacanța. În Honduras avem o surpriză pentru fete pentru că vom merge și într-o rezervație de maimuțe și e o mare surpriză pentru ele, nu știu chestia asta și vor avea posibilitatea să se joace cu ele.

Am făcut snorkeling pentru prima oară în viața mea, în 46 de ani. Au reușit să mă convingă și am făcut un pic de pregătire, ca să zic așa, la noi acasă în piscină, cu Steve și cu fetele. Ele au mai făcut snorkeling și înainte cu el în Bahamas, de fiecare dată când am fost, dar eu niciodată.

Eu aveam fobie de a mă băga cu capul în apă sau a înota sub apă. Înot deasupra fără probleme. Am avut un accident când eram mică și am rămas cu o fobie. Ei, uite, la 46 de ani am reușit să îmi înfrâng această fobie și am făcut snorkeling cu ei în Bahamas, a fost de vis! Am văzut atât de mulți pești, o minunăție, parcă am fost în filmul „Nemo”! Așa m-am simțit, a fost de vis!

Am primit și un premiu, o scoică minunată pe care Steve a luat-o de acolo pentru mine și când am fost seara la restaurant a zis: „Avem un premiu special!” și mi-a dat acea scoică.

Nu știu cum a reușit să treacă cu ea pentru că în momentul în care te urci pe vas de pe insulă, treci prin „security” și îți spun clar că nu ai voie să iei nimic de pe insulă, dar a strecurat  această mică scoică. I-am zis că pentru mine este cel mai important premiu pe care l-am luat în ultimii ani, a însemnat enorm că am reușit să îmi înving această frică și am făcut-o datorită lor pentru că au fost acolo și m-au susținut.

Când ești mamă, ai super puteri și vrei să arăți copiilor că nu ți-e frică de nimic, pentru că nu vrei ca ei să aibă mai departe frici”, a mai mărturisit Catrinel Sandu, care și-a dorit să le ofere fetelor ei o super vacanță.

Ce gest a făcut Catrinel Sandu pentru partenerul de viață, Steve, dar și pentru tatăl ei plecat dintre cei vii: ”Totul se întâmplă cu un motiv”

Catrinel Sandu, mai fericită ca niciodată

Vedeta se declară super fericită în căsnicia pe care o are cu medicul dentist american și duce o viață ca în povești în Florida.

„Am vrut să le ofer o vacanță frumoasă. Eu încep școala destul de devreme, pe 3 august, profesorii încep cu o săptămână mai devreme, iar ele pe 9, la frumoasa școală Manatee School For the Arts, este cea mai mare școală de arte de aici.

Îmi iubesc foarte tare meseria și satisfacțiile sunt enorme. Suntem foarte bine, liniștiți, fericiți, ne bucurăm de lucrurile minunate pe care le aveam. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că suntem o familie superbă și pentru toate lucrurile pe care le avem și pentru că suntem sănătoși. E foarte important să fim bine.

Ne așteaptă o vară plină în continuare. Vom mai face un tur pe aici prin jur cu nașii noștri, mama se va întoarce și ea sper mai repede decât de obicei, acum are green card și poate să vină când vrea ea.

Am emoții mari cu noul an școlar pe care îl așteptăm cu nerăbdare, Sara intră la liceu, primul an, nu îmi vine să cred, chiar dacă va face 14 ani acum, ca și vârstă ar fi trebuit să fie clasa a 8-a, dar am dat-o mai devreme la școală. Într-un an de zile o să-și ia carnetul de conducere, încă procesez informația!

Lara mai are doar un an și apoi vine la mine la școală, din clasa a 6-a, o să fie mai ușor că o să le am pe amândouă la mine, în ograda mea, cum se zice”, a mai adăugat Catrinel Sandu, căreia îi este dor de România, având în vedere că de doi ani nu a mai reușit să ajungă în țară.

„Mi-e dor de România, de 2 ani nu am mai venit dar pe tatuajul de pe mână mi-am scris că totul se întâmplă cu un motiv și cred că așa a fost să fie! Eu cred foarte mult în asta! Altfel nu am fi reușit să luăm această croazieră împreună. Este minunat să petreci timp cu toată familia. E atât de frumos!”, ne-a mai spus, în încheiere, frumoasa coregrafă.

Vezi și Fetele lui Catrinel Sandu s-au făcut năucitor de frumoase. Viața lor din Florida, în imagini

Citește și:

Adina Buzatu, despre ce culori trebuie să eviți vara asta și cum igienizezi blugii, fără să-i speli, ca să reziste mai mult

Andreea Berecleanu, vacanță în bocanci și geacă groasă, în Islanda! Întâlnire de gradul zero cu balenele: „Ne-au râs fix sub nasul nostru!”