Ne mândrim cu prezența lui Cristian Mungiu la Cannes 2022, care este în cursă pentru un al doilea Palme d’Or, cu pelicula „R.M.N.”, dar și cu frumoasele românce Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, care au strălucit pe Croazetă. Catrinel Menghia a fost la Festivalul de Film de la Cannes însoțită de soțul ei, producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, și de fiica lor, minunata Caroline, în vârstă de 2 anișori.

Catrinel Menghia, divă la Cannes

Românca a bifat două premiere de film, „Forever Young” (Les Amandiers) și R.M.N, a lui Mungiu, și de fiecare dată a atras toate blitz-urile fotografilor. Pentru proiecția din 21 mai, a peliculei R.M.N, Catrinel a purtat o spectaculoasă rochie verde, care i-a dat un aer aristocratic, iar la proiecția din 22 mai, a peliculei regizate de Valeria Bruni Tedeschi, românca a strălucit la propriu, într-o rochie metalizată, cu o crăpătură îndrăzneață.

Celebritys attending the Premiere of the movie Forever Young (Les Amandiers) during the 75th Cannes film festival.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Dar nu doar despre lux este perioada petrecută de Catrinel la Cannes, ci și despre aventuri cu familia. Actrița noastră a fost surprinsă și la plimbare, unde a purtat jeanși și o cămașă albă sau o rochie vaporoasă, cu sandale plate. De fiecare dată a arătat la fel de bine. Pe contul de Instagram, Catrinel a publicat și imagini de la ședința foto realizată pentru prestigioasa revistă Vogue China, dar și poze de la plajă, cu ea în costum de baie.

Festivalul de Film de la Cannes, ediția cu numărul 75, se desfăşoară în perioada 17-28 mai, reluându-şi calendarul tradiţional după doi ani de perturbări din cauza pandemiei de Covid.

Citește și: Românce la Cannes. Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariții fascinante pe Croazetă

Citește și: Fetița lui Catrinel Menghia a cucerit internetul. Cât de frumoasă este Caroline Leon