Catrinel Menghia, cunoscută și sub numele de Marlon, trăiește de șapte ani o frumoasă poveste de dragoste cu producătorul de film, italianul Massimiliano di Ludovico (40 de ani), iar acum cei doi vor deveni pentru prima dată părinți.

Frumoasa româncă și-a ascuns sarcina, iar la sfârșitul lunii septembrie a uimit pe toată lumea cu apariția ei la o gală caritabilă organizată la Monaco. Și asta, pentru că rochia mulată îi punea în evidență burtica de gravidă. Catrinel nu a dat nicio declarație despre sarcină până acum. Ea a confirmat pentru prima dată că este însărcinată cu o poză adorabilă postată pe Instagram.

„Bună, micuțule. Te simt și tot ce știu sigur este că e cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată. Împărțim acest corp de aproape 6 luni și am experimentat așa multe lucruri împreună. Mami și tati abia așteaptă să te întâlnească. 7 ani de iubire premiați cu cel mai frumos cadou”, a scris Catrinel în dreptul celor trei imagini. Superba româncă este însărcinată în șase luni. Deși este foarte  discretă când vine vorba despre  viața ei privată, ea a simțit nevoia să împărtășească cu toată lumea bucuria că va deveni pentru prima dată mamă.

 

Citește și: