Măsurile luate de autorități, dar și problemele din sistemul medical românesc le-au făcut să-și dorească o viață în departe de granițele României. Este și cazul Catincăi Roman, care este hotărâtă să se mute în Spania la finalul pandemiei.

Catinca Roman a anunțat că, după pandemie, va da România pe Spania. Vedeta este legată acum mai mult de tatăl ei, Iosif Zilahy, de care trebuie să aibă grijă în această perioadă.

”M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici”, a explicat vedeta, fără a detalia.

”Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK“, a declarat Catinca, pentru Click!.

De Mioara Roman va avea grijă Oana, care va rămâne alături de mama ei, cel puțin pentru moment. Nu demult, Oana Roman spunea și ea că vrea să părăsească România. Boala mamei ei o împiedică, însă.

De când Oana Roman a divorțat, cele două surori se înțeleg foarte bine. ”Ne-am apropiat foarte tare, vorbim zilnic. Oana e schimbată total în bine, a înflorit. E foarte apropiată de noi, de toată familia”, a mai declarat Catinca Roman.

Citește și:

Este de o frumusețe specială, fără operații estetice. Cum arată azi Claudia Cardinale

Mihai Bendeac, declarație de dragoste din partea Celiei! Cei doi s-au iubit cu foc