Catinca Roman a declarat că fostul politician nu a fost la spital când Mioara a avut probleme de sănătate și nici nu a ajutat-o în vreun fel.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. Recent, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale. A suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului.

Catinca Roman, fata cea mare a Miorei Roman, a declarat, pentru impact.ro, că Petre Roman nu a ajutat-o în niciun fel pe mama sa a trecut printr-o mare cumpănă.

“Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și cu Oana am scos-o din spital”, a spus Catinca Roman.

Legat de starea de sănătate a Mioarei, iată ce a declarat Catinca: ”Mama se simte mai bine după operația de colecist, nu a mai avut probleme. A ținut primele două săptămâni regim, exact imediat după operație, a mâncat brânzeturi degresate, pâine prăjită, iaurturi, dar totul era cântărit. Mănâncă mai multe mese acum, dar mici.

În urma intervenției chirurgicale, medicii au decis ca, după o lună, să meargă la control, pentru ca totul să fie bine. Chiar dacă a trecut de acele momente dificile, mama este atentă în continuare la alimentație și ia medicamentele pe care doctorii i le-au prescris”, a spus Catinca Roman pentru sursa menționată.

Ce a declarat Petre Roman despre Mioara Roman

Recent, Petre Roman, acum căsătorit cu Silvia Chifiriuc, declara despre fosta sa soție, Mioara Roman, mama Oanei Roman.

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment încolo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională.

De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman la Kanal D:

Întrebat dacă a divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc, Petre Roman a răspuns: “Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat că, într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine.

Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, mai spunea el recent în emisiunea lui Denise Rifai.

Vezi și S-a iubit Petre Roman cu Zoe Ceaușescu? Ce spune despre fosta soție, Mioara Roman

Citește și:

Acum doi ani Edith Gonzalez murea în brațele lui. Lorenzo Lazo a șocat pe toată lumea: Deja de un an are o relație cu o femeie mai tânără cu 24 de ani!

Cum au fost surprinși Viviana și George Burcea de Ziua Îndrăgostiților? E cea mai frumoasă declarație de dragoste