Catinca Roman este de părere că sora ei și Marius Elisei nu se vor mai împăca și că pentru Oana e mai bine așa.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune.

Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat.

Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos”, a declarat Catinca Roman pentru click.ro.

La sfârșitul anului trecut,Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, anunțul fiind făcut chiar de către vedetă. „El are o nouă relație și este cam îndrăgostit.

Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri.

Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

Vezi și Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman. Ce a făcut acesta de sărbători?

Citește și:

Sore s-a pozat dezbrăcată în zăpadă. Smiley nu s-a putut abține. Ce i-a scris artistul

Loredana Groza vrea să se mute din România. Unde vrea să se stabilească artista? „Este locul în care chiar simți că ești liber”