“Nu a fost bine diagnosticată, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian, plus încă niște mici probleme”, a declarat recent Catinca Roman, în vârstă de 54 de ani,

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care și o formă de Parkinson. În urmă cu ceva timp, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului.

Ulterior, Oana Roman, fiica cea mică a Mioarei Roman, a explicat că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a infectat și a fost nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia. Mioara Roman a fost internată la un centru de recuperare, unde se află și în prezent.

Catinca Roman, fiica cea mare a Mioarei Roman, a vorbit despre probleme de sănătate ale mamei sale la o emisiune de televiziune. Aceasta a afirmat, printre altele, că mama sa a fost diagnosticată greșit cu Parkinson.

“Nu a fost bine diagnosticată, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian, plus încă niște mici probleme. Sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu prea se simțea prea bine, era din cauza tratamentului, în cea mai mare parte”, a explicat Catinca Roman, notează wowbiz.ro.

“A urmat tratamentul câteva luni, din fericire, până când ne-am dat seama că nu e ok și tot căutam cauzele. Am ajuns la o doamnă doctor psihiatru nemaipomenită, care a consultat-o, a constatat că diagnosticul nu este bine pus și după aceea i-a schimbat tratamentul. Ne-a îndreptat și spre o doamnă doctor neurolog și ne-au ajutat foarte mult și pe noi, și pe mama să fie lucrurile ok.

Este la centrul de recuperare, are prieteni și se simte bine”, a mai spus fata cea mare a Mioarei Roman.

Vezi și Necazurile nu se mai termină. Mioara Roman, dusă de urgență la spital

Citește și:

Zile de coșmar pentru cântăreața noastră de muzică populară. Și-a pierdut ambii părinți în decurs de două săptămâni…

La aproape 90 de ani, mama lui Sharon Stone a supraviețuit încă unui atac cerebral: ”De la inconștientă la asta, în doar 3 zile!”. Cea mai nouă fotografie cu mama actriței