Toată lumea îl cunoaște pe Petre Roman, însă înainte de acesta, Mioara Roman a mai fost măritată cu un bărbat cu care o are pe Catinca. Primul ei soț ei se numea Iosif Zilahy, cu care Mioara a fost căsătorită timp de 12 ani. Mioara Roman avea 19 ani când s-a îndrăgostit de Iosif Zilahy, care la acea vreme avea 27 de ani.

A urmat divorțul, iar Catinca a ajuns să-l aibă tată vitreg pe Petre Roman. Apoi a apărut în familie și Oana.

Catinca Roman a avut o relație extrem de strânsă cu tatăl său biologic, Iosif Zilahy, care s-a stins din viață anul trecut, la vârsta de 90 de ani. Sora Oanei Roman a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, ba chiar și printr-o depresie după moartea tatălui, după cum declara chiar ea recent.

Totuși, aceasta a rămas cu sora, mama sa, dar și cu tatăl vitreg, Petre Roman, despre care nu a oferit niciodată prea multe detalii. Vorbind acum despre acesta, Catinca spune că nu a mai ținut legătura cu fostul politician, care a avut un comportament destul de neașteptat la adresa ei. Mai mult, și relația cu mama și sora sa s-a răcit, mărturisește ea.

„Petre a făcut parte din viața mea aproximativ 34 de ani. Am fost foarte dezamăgită de felul în care a ales sa iasă din viața noastră. Din punctul meu de vedere, s-a comportat ca un adolescent egoist și nu ca un adult, părinte și soț sau fost soț responsabil. Dovadă stă felul în care se comportă cu Oana.

Mi se pare incalificabil faptul că ea nu poate avea o relație normală cu fratele ei vitreg.

În ceea ce mă privește, eu am trecut peste și o iau ca pe o experiență urâtă din care am învățat multe. Eu nu țin legătura și nici nu îmi doresc altceva”, a spus Catinca Roman pentru cancan.ro.

Catinca, despre Oana Roman: ”Eu chiar țin la ea!”

În ultimul timp, Oana Roman nu prea a avut vorbe bune la adresa surorii sale, aruncându-i acuzații în spațiul public. Cu toate acestea, Catinca spune că ține sincer la sora sa și crede că aceasta a izbucnit public în acel fel doar din cauza anumitor probleme pe care le are pe plan personal.

În plus, Catinca e de părere că fiica lui Petre Roman a preluat modelul de familie toxică, în care și ea a trăit.

„Este normal să fiu diferită de sora mea, avem temperamente diferite. În ciuda tensiunilor dintre noi, eu chiar țin la ea.

Cred că a fost și o problemă a părinților noștri, faptul că nu au lucrat la apropierea noastră, ba dimpotrivă. Nu a fost intenționat, dar o parte din acțiunile lor au dus la situația actuală. Nu e un reproș, ci o constatare.

Eu cred că cel mai important pentru evoluția noastră ca individ este recunoașterea și asumarea greșelilor și a defectelor.

Oana este o fată inteligentă, amuzantă, foarte muncitoare. Însă, din păcate, repetă un tipar familial toxic. Eu îi doresc din suflet să depășească acest moment și să se bucure de copil și de viață așa cum merită.

Cred că Oana are o anumită fragilitate emoțională pe care încearcă să și-o gestioneze prin validarea publică”, a continuat ea pentru sursa citată.

Cele două se află într-un amplu conflict

Oana Roman și Catinca nu-și mai vorbesc deloc în prezent, după ce fiica biologică a lui Petre Roman i-a adus mai multe acuzații surorii sale, legate de faptul că refuză cu desăvârșire să-și mai viziteze mama.

În apărarea sa, Catinca a spus că trece printr-o depresie în această perioadă, după moartea tatălui ei, motiv pentru care se află sub tratament și nu se poate deplasa până la unitatea unde Mioara Roman este internată.

Vezi și Oana Roman a rupt orice legătură cu sora ei! Prima reacție a Catincăi: „E problema ei. Eu îmi știu socotelile!”

Citește și:

Isterie la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană. Reacțiile au apărut imediat

Martina Navratilova, anunț important după diagnosticul de cancer la gât şi la sân. Cum a fost surprinsă alături de soție