Click! susține că a aflat din surse sigure care sunt cel mai bine plătite vedete din echipa faimoşilor şi cu ce sume, dar și cine se află la coada topului.

Cel mai bine plătit

Astfel, în topul listei se află nimeni altul decât Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani). Cântărețul s-a făcut remarcat la “Puterea dragostei”, a avut propriul reality-show la Antena Stars şi a fost invitat la diverse emisiuni de televiziune.

S-ar părea că şi-a negociat la sânge contractul pe care l-a semnat şi a obţinut 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană.

Bine plătită este și Alexandra Stan (31 de ani), tot din partea Faimoșilor. Solista a reușit să obțină, în urma negocierilor, 2.500 de euro pe săptămână.

Cătălin Moroşanu (36 de ani), Costi Ioniţă (43 de ani) şi Culiţă Sterp (28 de ani) ar fi primit sume între 1.500 şi 3.000 de euro, mai menționează sursa.

Cel mai prost plătit

La polul opus se situează tânărul solist Zanidache, protejatul lui Alex Velea. Aflat la început de carieră și necunoscut până acum, Zanidache ar încasa 1.000 de euro pe săptămână. Cu siguranță însă, pentru el, ca și pentru mulți alții, emisiunea va fi o rampă de lansare.

Numele adevărat al acestuia este Zannidache Edmond, iar prietenii îl alintă pe puștiul de 23 de ani Zanni.

Vezi și Zannidache, dezvăluiri dureroase despre mama lui: „Pentru mine e o străină.(…) Are o trauma, se vede în ochii ei”

Citește și:

Prințul Philip a fost singurul bărbat din viața reginei, însă el a fost îndrăgostit nebunește de altă femeie. Își dorea cu disperare să se însoare cu ea

Povestea de iubire neștiută dintre regina Elisabeta a II-a și prințul Philip. S-a îndrăgostit de el când avea doar 13 ani