Carmen Chindriș are 32 de ani și pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o la 7 ani. „De atunci a început totul. Chiar dacă eram mică, am simțit că muzica este pentru mine. După câteva luni de pregătire a venit și momentul mult așteptat în care trebuia să urc pe scenă pentru prima dată. Poate pare ciudat, dar a fost primul și singurul spectacol de până acum, în care nu am avut deloc emoții. Îmi aduc aminte zâmbind, de învățătoarea mea din școala generală, care vedea talentul meu și dorința de a cânta, încercând să mă învețe bazele teoriei muzicale, dar pentru mine partea practică mi se părea mult mai interesantă.

Voiam doar să cânt și atât. Nu înțelegeam motivul pentru care ea încerca să mă învețe această matematică. Era convinsă de viitorul meu în acest domeniu. Primeam cele mai proaste note din școală, la muzică, dar nu înțelegeam de ce. Pe parcurs am început să-mi dau seama că își dorea doar să urmez pașii corecți de la început, lucru care mi-a fost și îmi este și acum de mare folos”, spune Carmen, citată de stiridirecte.ro.

După ce a terminat liceul, Carmen Chindriș l-a întâlnit pe Livius Lauruc, cel care i-a devenit manager şi alături de care lucrează şi în prezent. Pentru că a simţit nevoia de a cânta altceva, a decis, alături de managerul său, să înfiinţeze Taraful Rutenilor, formaţie care se bucură de un real succes.

carmen-chindris-13SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 23

10 lucruri inedite despre Carmen Chindriş

  • A început să cânte de la 7 ani și a debutat ca solistă la un ansamblu de muzică populară.
  • Carmen Chindriș s-a născut la Sighetul Marmației și este mândră că este moroșancă. Iubește și păstrează tradițiile populare.
  • Sora ei mai mare a convins-o să se înscrie la cursurile de canto de la Şcoala Populară de Arte din Sighetu Marmaţiei.
  • Până la 15 ani, Carmen a cântat la chitară, a făcut parte dintr-un ansamblu de dansuri populare şi a participat ca solist la mai multe concursuri.
  • Deţine în repertoriu melodii în 11 limbi: engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, română, portugheză, greacă, japoneză, maghiară și rusă.
  • Succesul exploziv pe piața muzicală a venit odată cu piesa “Ziua-n care tu m-ai sărutat”, lansată în 2020.
  • Pe lângă muzică, Carmen are și câteva pasiuni inedite: îi place să pescuiască și să joace fotbal.
  • Carmen Chindriș mai are patru surori și un frate, ea fiind mezina familiei.
  • Carmen face parte din categoria cântăreților cu studii, ea fiind absolventă a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția Canto.
  • În anul 2015 a trecut examenul de licență cu rolul Cherubino, din “Nunta lui Figaro”, opera muzicală a lui compusă de Wolfgang Amadeus Mozart.

Câți bani ia Carmen Chindriș la o nuntă

Cu o popularitate uriașă după lansarea piesei “Ziua-n care tu m-ai sărutat”, Carmen Chindriș se află în playlist-ul nunților din România și este una dintre cele mai solicitate artiste. Melodia are aproape 40 de milioane de vizualizări pe Youtube. Însă și onorariul artistei este pe măsură. Impresari din lumea artistică au dezvăluit pentru Ego.ro tariful lui Carmen Chindriș, dar și al altor artiști de seamă.

“Sofia Vicoveanca poate primi și 1.200 de euro, Clejanii sunt situați undeva la 8.000 euro, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș, la 10.000 de euro, iar Vlăduța Lupău este cotată la 3.000 euro, fiind în topul cântărețelor. La concertele mari, Nicolae Botgros si Tudor Gheorghe se situează la 10.000 de euro, cu formație mare. Soliștii din Ardeal câștigă și 5.000 de euro, e vorba despre Aurel Tamaș, dar el are formație, plus un echipament performant de sonorizare. Lumea în zona aceea e mai bogată, artiștii sunt mai bine plătiți”, au declarat, pentru Ego.ro, impresari din lumea artistică.

Carmen Chindriș, despre “Te cunosc de undeva”

Carmen Chindriș și Romică Țociu, unul dintre cele 8 cupluri ale sezonului 17 de la “Te cunosc de undeva!”, au impresionat deja publicul cu transformările lor. “Pentru mine, participarea la #tcdu17 reprezintă o provocare mare, cu bucurii, emoţii şi dorinţa de a excela şi a le arăta oamenilor că pasiunea pentru cântat şi actorie poate depăşi orice aşteptări. Vă promit că veţi cunoaşte o Carmen Chindriş cameleonică. Mai mult de atât, alături de Romică sunt sigură că echipa noastră va duce distracţia la cote maxime!”, a mărturisit frumoasa cântăreață. Pentru solistă, această emisiune reprezintă o rampă de lansare și în TV, căci în Youtube este, deja, extrem de populară. Ea a mai cântat și pe scena la iUmor, unde i-a isterizat pe Delia și pe Mihai Bendeac, care o plac foarte tare.

Carmen Chindriș, despre viața personală

Carmen Chindriș a oferit câteva detalii în legătură cu viața ei amoroasă, dar nu foarte multe. „Prefer să nu vorbim despre lucrul ăsta, pentru că nu mi se pare relevant deloc. Noi toți vrem să ne prezentăm ca artiști. Asta e munca noastră, asta facem și nu are rost. Nu e ceva interesant de povestit.(…) Dacă va fi și voi simți eu să zic o chestie, o să zic, dar așa nu, nu am nimic interesant de zis”, a spus Carmen Chindriș în cadrul unei emisiuni. “Un om când se mărită sau se însoară i se întâmplă, nu caută, nu fuge să caute. Stă și așteaptă”,declara cântăreața de muzică de petrecere, în emisiunea UNU la 1, de pe AntenaPlay.

Citește și: Cum arăta solista Carmen Chindriș înainte de a deveni cunoscută?

Citește și: VIDEO Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, dans amețitor pe o celebră manea. Reacția solistului e genială