Întrebată câți bani cere atunci când merge la evenimentele private, Sofia Vicoveanca nu s-a sfiit să răspundă, chiar dacă a păstrat niște rezerve, așa cum îi stă bine unei artiste de și vedete de talia ei. Știm cu toții că artista este iubită de mulți români și foarte căutată, de asemenea, să cânte la nunți și botezuri. Dar este și un artist accesibil, mai mult decât am crede.

Cum merg negocierile

Deși au fost speculații că Sofia Vicoveanca cere la o nuntă sume uriașe, iată că nu este deloc așa. Are peste 60 de ani în lumea muzicii și de fiecare dată când participă la evenimente, artista ridică lumea de pe scaune și la petrecerile ei este doar joc și voie bună.

„Bravo, cine-s ăia cu 1.200-1.500 de euro, pentru o nuntă? Ăștia noi, poate, care au apărut acum din găoace. Nimic nu-i adevărat, mai puțini bani primim. Cine mă invită întreb: ‘Cât dați dumneavoastră?’, ca să văd în ce pătrățică mă bagă și mai discutăm”, a declarat artista.

De fiecare dată când este cheamtă să cânte la evenimentele private, cântăreața de muzică populară vorbește cu persoanele despre cât sunt dispuse să ofere și, după mai multe discuții, ajung la o sumă, însă nu foarte mare, mărturisește ea.

„Cine are nevoie de mine mă sună și vorbim în particular, nu este o chestie de fală. Probabil sunt și din ăștia care te invită să-și ia partea lor, nici măcar impresari nu sunt, doar pentru că dau un telefon. Am evenimente, vara aceasta, sunt invitată în mai multe locuri”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Ego.ro.

Artista cântă doar live la evenimente. Ce se întâmplă când e răcită

În același interviu, Sofia Vicoveanca a afirmat că nu face niciodată playback, ea cântând doar live. Atunci când este răcită, artista nu amână evenimentele, ci are un tratament care o ajută să scape de răceală.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după, ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit.

Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a precizat cântăreața.

Vezi și Ce ține Sofia Vicoveanca în traista nelipsită de la costumul popular. De ani buni îi păstrează acolo!

Citește și:

Ce nume va purta băiețelul lui Pepe. Decizie surpriză luată de artist

Prințesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu un șaman. Anunțul făcut cu puțină vreme în urmă