Lidia Buble se înscrie pe lista celor mai apreciate cântărețe de la noi, iar dacă în plină pandemie artista a avut agenda goală în ceea ce privesc concertele, la fel ca toată lumea, acum, după relaxarea restricțiilor, artista urmează să aibă evenimente după evenimente.

E foarte căutată, chiar dacă trebuie să scoți ceva bani din buzunar pentru a o vedea live. Conform Spy News, Lidia Buble percepe suma de 2600 de euro pentru o oră de entertainment.

Cum a slăbit Lidia Buble 15 kilograme

Artista e în cea mai bună formă în prezent și are un corp de invidiat. Dar asta nu s-a întâmplat peste noapte și nici fără eforturi. Cântăreața a fost nevoită să dea jos aproximativ 15 kilograme pentru a fi mulțumită de aspectul ei fizic.

În urmă cu ceva timp, ea a dezvăluit și cum a reușit să facă asta. În urmă cu ceva vreme, artista preciza că niciodată nu sare peste micul dejun, mănâncă multe salate, puțină carne și are mare grijă să fie hidratată.

„Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport.

Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei.

Pe lângă hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, a mărturisit Lidia Buble.

Vezi și Lidia Buble a fost întrebată despre noul iubit și imediat a venit răspunsul: „Sunt fericită”

Citește și:

Cum îşi câştigă banii Magda Vasiliu în Italia: “Mă apuc din nou de muncă”

Iulia Albu, cerută de soție în direct? Iubitul vedetei: ”Să pui și tu ceva decent pe tine!”