Meseria care-i asigură un astfel de trai e cunoscută de toată lumea. Fosta cântăreață a făcut masterul la Somerset University şi are diplomă de psiholog. După cum spune chiar ea, este doctor psiholog, nu prezicătoare sau ghicitoare.

De-a lungul anilor, a apărut la televiziuni de top din SUA, iar printre persoanele pe care le-a consiliat şi cărora le-a prezis viitorul se regăsesc Hillary şi Bill Clinton, Jennifer Lopez, Ben Affleck şi Courtney Cox.

Cu o astfel de meserie, a ajuns să încaseze bani frumoși. Cine vrea sa se sfătuiască cu ea trebuie să scoată din buzunar sume între 400 și 600 de lei, adica peste 100 de dolari pe oră.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a declarat Carmen Harra, conform Cancan.

În plus, vedeta încasează bani și din drepturile de autor. „Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri de foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”, a adăugat ea.

Carmen Harra și-a făcut deja un renume mondial în domeniul clarviziunii. În România, aceasta a debutat ca și cântăreață, încă din anii 1970. Pe parcurs și-a descoperit însă și alte calități și astfel, după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, în 1983, a început să fie pasionată și de scris.

În anul 2003 a publicat prima sa carte, ”Everyday Karma”. Aceasta s-a dovedit a fi un bestseller și a ajuns să fie tradusă în peste 20 de limbi. Ușor, ușor, Carmen Harra a început să devină cunoscută și pentru calitățile sale în a prezice viitorul.

Vezi și Tu mai ții minte cum cânta Carmen Harra? Înregistrare rară, din alte timpuri. Cum a ajuns de la cântăreață la clarvăzătoare

Citește și:

Actorul Ion Caramitru a fost internat de urgență. Cum se simte în prezent, la 79 de ani

O mai recunoști? Așa arată acum, ”Baby”, actrița din „Dirty Dancing”. Are 61 de ani