„Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri”, spunea Vica Blochina în emisiunea „La Măruță”, înainte să plece în Republica Dominicană.

Câți bani au luat Vica Blochina și Jorge de la Survivor

Și a avut dreptate. Potrivit surselor Cancan.ro, lituanianca ar fi încasat câte 3000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. În cele 4 săptămâni de când se află în Dominicană, Vica a strâns aproximativ 12.000 de euro. În urma voturilor celor de acasă, Vica a fost eliminată în ediția de miercuri. Vizibil emoționată, aceasta a declarat: ”Această competiție a fost extrem de grea pentru mine și dacă ar fi fost să rămân, ar fi fost un calvar”.

Jorge, în schimb, se întoarce acasă cu bani mai puțini și, în plus, și accidentat. El a fost eliminat din motive medicale, după accidentarea la genunchi. ”Pentru a te putea recupera în condiții normale de sănătate, părăsești competiția în această seară”, i-a spus Daniel Pavel lui Jorge.

Astfel, cunoscutul artist s-a văzut nevoit să-și ia la revedere de la cei care i-au fost colegi, nu înainte de a spune: ”Sunt frustrat. M-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat”. Jorge ar fi încasat 1.000 de euro pe săptămână, așa că a strâns aproximativ 4.000.

vica-blochina-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Reguli noi la Survivor România

Înainte de finalul Consiliului de miercuri, prezentatorul Daniel Pavel le-a adus concurenților o veste nu tocmai plăcută. Se schimbă regulile la Survivor România: „Miza este mare, tensiunea crește, iar jocul trece la următorul nivel, când cel mai tare reality show primește și mai multă adrenalină. De acum, ai și mai mult spectacol.

De săptămâna viitoare, trebuie să arătați zi de zi că aveți ce trebuie ca să rămâneți în concurs, să vă adaptați imprevizibilului la fiecare pas și să luptați de două ori pentru imunitate. Astfel, luni avem un joc de imunitate și un consiliu.

Marți, din nou jocul de imunitate, urmat de un al doilea consiliu de nominalizare, iar miercuri vedem cine rămâne pe insulă și cine pleacă acasă”, a anunțat Daniel Pavel.

Citește și: Cum arăta Vica Blochina în tinerețe, când dansa la Melody și era balerina lui Pițurcă

Citește și: Vica Blochina, umilită la Survivor. Ce poreclă i-a pus un Războinic. „Ești neobrăzat să vorbești așa despre o femeie”

Citește și: Vica Blochina, în lacrimi la Survivor: „Copilul meu nu vorbește cu mine”. Cum arată, la 15 ani, fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Citește și: De ce s-au umflat așa concurentele de la SURVIVOR? Un medic explică