Recent, Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a fost invitată la podcast-ul găzduit Jorge, un prieten apropiat al său. A fost ocazia care i-a permis să vorbească despre viața sa privată, dar și despre cariera sa muzicală de peste două decenii.

Într-o atmosferă prietenoasă, Andreea Bălan a răspuns cu sinceritate multor întrebări, mai mult sau mai puțin personale. A vorbit despre fostul soț, George Burcea, dar și despre actuala iubită a acestuia, Viviana Sposub, dar a abordat și subiectul bani și avere.

„Dragostea vieții mele. Un milion de euro” – a fost provocarea lansată de Jorge, cântăreața fiind pusă să aleagă dintre suma de bani la care unii doar visează și marea dragoste.

„Jorge: Ce preferi, să găsești dragostea vieții tale sau să găsești un milion de euro?”, a fost întrebarea lansată de gazda podcastului, iar răspunsul a venit prompt.

”Andreea Bălan: Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit.

Jorge: L-ai și cheltuit?

Andreea Bălan: Păi da.

Jorge: L-ai și făcut la loc?

Andreea Bălan: Da, l-am făcut. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut”, a declarat artista, mamă a două fetițe.

Stă în casa cu 7 camere pe care a construit-o cu Keo

Întrebată dacă s-ar muta din casa în care locuiește acum și care a fost construită de la zero de Keo, pe gusturile celor doi foști iubiți, Andreea Bălan a zis că nu se gândește deloc la așa ceva, deoarece îi place mult locuința ei și are energia ei pozitivă.

„Casa în care locuiesc are 340 mp, 7 camere, întreținerea costă foarte mult, dar îmi place. Keo, când a proiectat-o, am făcut-o împreună. Și după dorințele mele!

Dressingul e făcut așa cum mi-am dorit eu, acolo e și studioul de înregistrări făcut de el. E făcută cum mi-am dorit și atunci de ce s-o vând, să plec în altă parte și să cumpăr una de-a gata, care nu e făcută după sufletul meu?

Casa e făcută, construită de la zero, după sufletul meu și al lui. Mie mi-a plăcut cum a făcut-o el la vremea respectivă.

Acum am redecorat parterul! E energia mea acolo chiar dacă după am locuit cu George, apoi s-au născut fetițele! Deja au trecut trei ani de când suntem în această formulă. Eu cu mama și cu fetele!”, a mai spus Andreea Bălan.

Ce fel de bărbat își dorește lângă ea. Să aibă sau nu bani?

Chiar dacă nu s-a mai afișat de ceva timp la brațul unui nou bărbat, artista știe ce fel de partener are nevoie. Și dacă în trecut își dorea un bărbat cu bani, acum parcă nu mai contează acest aspect.

„Îmi doresc să fiu iubită așa cum sunt eu! Nu doar eu, toată lumea își dorește asta! Să fie un suflet foarte cald și calm, foarte calm, și să nu se supere, ca mine. Să nu ia nimic personal. Să fie foarte calm și cald și să dea iubire, multă iubire!”, a spus ea.

„Acum 10 ani când stăteam de vorbă îți doreai un bărbat, i-a spus Jorge, iar răspunsul Andreei Bălan a venit rapid: Păi și după aia mi-au venit! A venit George! Au venit!”.

Iar Jorge a continuat: ”Îți doreai un bărbat! Vreau un bărbat care să fie bărbat, să fac copii, să fie bărbat, să aibă mai mulți bani ca mine!”, a mai zis Jorge, amintindu-și cum îi spunea Andreea.

„Păi și unde, că mi-am luat unul cu mai puțini bani! Am greșit-o acolo!

Nu știu de ce ziceam așa, banii nu au contat niciodată! Nu m-am uitat niciodată la bani! Și nici acum nu mă uit la bani dacă îmi place de cineva.

Contează energia! Cum mă privește. Acum simt omul de lângă mine. Îmi place comunicarea asta din privire, știi! Calmitatea! Nu contează banii! Astea sunt lumești!

Banii se fac! Eu nu mai am grija banilor de ani de zile și nu mă gândesc deloc să fac bani și banii vin!”, i-a răspuns Andreea Bălan, care spune că și-a schimbat acum perspectivele.

Vezi și Andreea Bălan, despre momentul în care a fugit de acasă, la 18 ani, și cearta monstru cu tatăl ei: „Nu aș fi fost astăzi cine sunt. E simplu. A fost o lecție. Acum știu”

Citește și:

Sfatul pe care Anamaria Prodan l-a primit de la fiul ei, în relația cu Flavius Nedelea! Cum i-a spus Bebeto să se comporte cu noul partener

Pensia alimentară pe care o primește Vica Blochina de la Victor Pițurcă. Vedeta a renunțat la o sumă enormă și s-a mulțumit cu atât!