El a venit la Asia Express ca urmare a unei pedepse pe care a primit-o echipa formată din Radu și Alex Abagiu. Să ai un om în plus în echipă, în condițiile în care viteza, procurarea hranei și a mijloacelor de transport sunt vitale, este intr-adevăr un „handicap”.

La vremea respectivă, Irinel Columbeanu s-a arătat prea încântat de faptul că va participa la Asia Express. Se pare însă că banii l-au convins pe fostul afacerist care chiar azi împlinește 64 de ani.

Participarea lui Irinel Columbeanu la Asia Express a fost pe bani grei. Fostul afacerist din Izvorani ar fi încasat, pentru numai o apariție, suma de 20.000 de euro, arată Cancan.

Chiar și așa, misiunea sa nu a fost deloc una simplă. Puțini sunt cei care știu că omul de afaceri a suferit chiar un atac de panică la Asia Express.

”S-a trezit noaptea (Irinel Columbeanu – n.red.), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit, dar nu a vrut să ne trezească pe noi”, a povestit Alex Abagiu.

Ce sume au mai încasat concurenții de la Asia Express, de anul trecut

Pe de altă parte, dacă discutăm despre sumele încasate de concurenții Asia Express, Bianca Drăgușanu a primit – atunci când a participat în emisiune – nu mai puțin de 20.000 de euro, scrie ciao.ro. Iar Dorian Popa a dat ”din casă” și a lăsat să se înțeleagă că Lora, spre exemplu, ar fi încasat nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro.

Vezi și Cum a pierdut Irinel Columbeanu o avere colosală! “Banii se pot pierde foarte ușor!”

Citește și:

Doliu în lumea filmului! Îndrăgitul actor din „School of Rock” a murit la doar 32 de ani

Miron Cozma a spus cine este femeia pe care o iubește: ”Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu. Ea nu are nimic!”