Deși pe 13 noiembrie 2022 ar fi trebuit să aibă loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, evenimentul a fost anulat, iar cei doi au divorțat, după un an de la cununia civilă. În urma divorțului însă, Simona Halep și Toni Iuruc vor pierde o sumă importantă.

Dar iată cum ar fi trebuit să stea lucrurile și ce era aranjat și plătit deja. După ce ar fi spus „Da” în fața lui Dumnezeu, cei doi și invitații lor s-ar fi mutat Cazino Sinaia, unde tenismena închiriase salonul Oglinda, care are o capacitate de 500 de persoane, scrie Playtech.

Pentru catering, fostul lider WTA a plătit, în avans, pentru mâncare și băutură, suma de 20.000 de euro. Pentru fotograf și cameramani, Simona Halep a mai plătit încă 5.000 de euro.

Rochia de mireasă a costat 20.000 de euro, însă alte detalii nu se cunosc despre aceasta. De asemenea, Simona Halep a mai plătit și suma de 10.000 de euro pentru mărturii de nuntă.

De asemenea, în ceea ce privește cununia religioasă și petrecerea, Toni Iuruc a fost cel responsabil, la fel cum s-a întâmplat și la cununia civilă din 2021.

Cum arată Simona Halep după operațiile la nas

După ce a decis să își încheie prematur sezonul în tenis, Simona Halep se află acum într-o perioadă de recuperare de trei luni, recomandată de medici, după dubla intervenție chirurgicală suferită la nivelul nasului. A fost operată pentru o problemă medicală, dar sportiva a profitat de ocazie pentru a-și face și o intervenție de ordin estetic.

Imediat după ce s-a externat, Simona a postat, pe rețelele sociale, o fotografie unde părea a fi destul de optimistă.

„Întotdeauna avem un motiv să zâmbim. Bună dimineața, zi de luni!”, a transmis Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Simona Halep, apropiată de Arnaud Restifo

După divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc, au apărut și zvonuri cu privire la viața sa personală. S-a scris despre o relație mai mult decât profesională între sportivă și Patrick Mouratoglou. Însă conform sursei citate, între ei nu există decât un angajament pur profesional. Însă surse din anturajul sportivei au subliniat faptul că aceasta este foarte apropiată de Arnaud Restifo.

Astfel, în ultimul timp, ei au devenit foarte apropiați, petrecând foarte mult timp împreună. În plus, se mai aude pe la colțuri că între Simona Halep și angajatul de la Academia Mouratoglou ar exista o relație mai apropiată decât cea cunoscută.

Arnaud Restifo, în vârstă de 25 de ani, a fost partenerul de antrenament al mai multor nume mari din tenisul mondial, printre care Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Stefanos Tsitsipas sau Novak Djokovic.

Arnaud Restifo, fost număr 1517 ATP, este licențiat în științe sociale și management sportiv. În februarie, când Simona Halep nu avea antrenor și se pregătea pentru turneul din Dubai, el i-a fost sparring partner. Mai precis, acesta a făcut parte din staff-ul sportivei, alături de preparatorul fizic, Theo Cercel, dar și fizioterapeutul Alex Tănase.

Vezi și Simona Halep, o nouă problemă medicală. Cu ce se confruntă, de această dată: „Sezonul meu este încheiat”

Citește și:

Loiali Reginei până la capăt. Câinii corgi și poneiul suveranei au făcut parte din tabloul emoționant al funeraliilor

Lacrimi regale. Cele mai înduioșătoare imagini de la funeraliile Reginei. Fiul, nora și strănepoții, copleșiți de emoție și de solemnitatea momentului