Fanii reality-show-ului de la PRO TV au aflat miercuri seara cine a fost eliminat de la Survivor în ediția din 8 martie 2023. Carmen Grebenișan, Crina Abrudan, DOC și Ada Dumitru au fost propuși pentru eliminare, iar cea care a întrunit cele mai puține voturi a fost Crina Abrudan (45 de ani). Ea a intrat în concurs în data de 13 februarie, așa că a prins aproape 4 săptămâni în Dominicană. Suficient cât să își facă prieteni și dușmani în tribul Faimoșilor. Și suficicient cât să-și umple conturile cu o sumă frumușică.

Atât Faimoșii, cât și Războinicii, primesc și un onorariu săptămânal, pe lângă marele premiu de 100.000 de euro, de la final. Astfel, Crina a reușit să adune aproximativ 8.000 de euro (aproape 40.000 de lei), pentru că, potrivit Fanatik.ro, ea a semnat cu PRO TV un contract pe 2000 de euro pe săptămână. A luat dublu față de Jorge, dar mult mai puțin decât Vica Blochina și Carmen Grebenișan, care ar fi negociat pentru 3.000 de euro, lituanianca, și pentru 5.000 de euro, influencerița de la Cluj.

Citește și: Codruța Began a fost eliminată de la Survivor. Câți bani a primit pentru cele 6 săptămâni petrecute în concurs

Citește și: Câți bani au luat Vica Blochina și Jorge la Survivor. Cei doi au fost eliminați din concurs

Eliminare SURVIVOR 8 martie 2023. Crina Abrudan a plecat cu scandal

După ce Daniel Pavel i-a pronunțat numele și a aflat că va pleca acasă, Crina Abrudan a spus ce avea pe suflet și s-a arătat dezamăgită de comportamentul colegilor.

„Nu am niciun regret, nici că am venit, nici că plec. Am venit aici strict pentru mine. Nu am venit nici pentru mama, nici pentru soțul meu, nici pentru altcineva, nu am venit să demonstrez ceva, cuiva, pentru că lucrurile demonstrative în viață nu prea ies.

Am venit pentru mine, pentru că urmăream formatul de mult și îmi doream să ajung aici. Nu știu dacă este devreme că plec, dacă mai trebuia să stau sau nu mai trebuia să stau, asta doar universul știe. Și sunt convinsă că a decis ceea ce este bine pentru mine. Dacă ies în acest moment de aici, înseamnă că atât mi-a fost mie benefic și util să stau în această competiție”, a declarat fosta prezentatoare de știri de la Antena 1.

crina-abrudan-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Lui DOC i-am spus între patru ochi unde a greșit. Kamara, cu toată cearta care a fost între noi acum două-trei săptămâni, ar trebui să rămânem cu împăcarea din pădure. S-a vorbit despre mine și nu am avut ocazia să mă apăr”, a continuat Crina, care l-a ignorat complet pe Mihai Zmărăndescu, cel care a jignit-o de de numărate ori, mai ales din cauza vârstei. Nici nu și-a luat „la revedere” de la el.

„Eram sigur că Crina nu va putea dormi în seara asta, pentru că am votat-o eu. Votul meu nu a fost sportiv, a fost social, pentru că ea, de când a venit aici, a intrat în toate certurile, iar pe mine mă deranjează și mă bruiază psihic chestia asta. Eu, spre deosebire de tine, Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc”, a spus Mihai Zmărăndescu.

Citește și: Crina Abrudan a împlinit 45 de ani: „Kilogramele sunt tot 53”. Dieta care i-a schimbat corpul în 6 luni

Citește și: DOC și Bianca Patrichi, relație interzisă la SURVIVOR? „Bianca este tot timpul pupată de DOC. A fost o conexiune de la început”