Dar să o luăm cu începutul. În anul 1990, Gică Hagi s-a căsătorit cu o tânără pe nume Lena. Cei doi, născuți în aceeași zi, se iubeau mult, dar odată ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, nu s-au mai înțeles.

Așa că fotbalistul a decis să divorțeze. Și a mers pe la toate tribunalele, dar acestea îi respingeau cererile din cauza motivelor puerile invocate, notează playsport.ro.

Gică Hagi ăși motiva divorțul prin faptul că „soția lui a întârziat să aducă pâinea la masă și a pus miere în cafea, în loc de zahăr”, mai arată sursa citată.

Câți bani l-a costat divorțul pe Gică Hagi?

Judecătorii i-au respins cererea, iar sportivul a încercat la mai multe tribunale: Bucureşti, Oradea, Braşov şi din nou Bucureşti, unde a reuşit într-un final să de despartă. Însă acest lucru s-a întâmplat pentru că a ajuns la pace cu fosta lui soție, căreia i-a dat 300.000 de euro.

Gică Hagi s-a recăsătorit în anul 1995 cu femeia cu care este și astăzi extrem de fericit, iar Lena și-a găsit jumătatea abia în 2004. Se pare că cei doi nu și-au mai vorbit de atunci.

Vezi și Cu ani în urmă, fiica lui Hagi studia în SUA. Ce mai face și cum mai arată acum Kira | GALERIE FOTO

Citește și:

Alin Oprea și Medana au împlinit doi ani de relație! Au aniversat cu lux și opulență. Ce i-a dăruit artistul iubitei sale

Cine este femeia care i-a atras atenția lui Pepe? „O știu cred că de 18 ani…”