Concret, mulți se întreabă câţi bani a câştigat Monica Gabor din reality show-ul cu fostul soţ.

Diferența de vârstă i-a adus pe primele pagini ale ziarelor. Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au întâlnit prima oară în 2005, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere, după cum a declarat chiar afaceristul la acea vreme.

Au avut o căsnicie frumoasă, iar împreună au şi o minunăţie de fată, care în prezent locuieşte cu mama sa, peste ocean. Deşi despărţirea nu a avut loc în termeni amiabili, acum cei doi au o relaţie civilizată.

Irinel Columbeanu a lansat în urmă cu mai multe luni o carte în care a făcut multe dezvăluiri despre viaţa sa.

Fostul afacerist a vorbit despre prima întâlnire cu Monica, începutul relației lor, nunta, nașterea și botezul moștenitoarei lui. Mai mult, printre subiectele dezbătute a fost şi contractul cu B1TV pentru reality-show-ul pe care Bobby Păunescu i l-a propus lui și Monicăi Gabor.

Se pare că, săptămânal, în contul Monicăi Gabor ajungea suma de 5000 de euro. Timp de 15 săptămâni cei doi au fost filmaţi fără pauză, în țară și în străinătate, iar emisiunea a avut un real succes.

Fiecare episod ținea o oră, se difuza marți seara”

“Deoarece ideea era să o facă pe Monica conștientă de faptul că are o sursă de venit prin muncă, mai întâi îi făcu o firmă cu numele ei de-atunci (putea fi schimbat eventual după cununie), și acea firmă fu semnatarul contractului cu postul de televiziune, de 5.000 de euro pe săptămână.

Emisiunea urma să se numească, și o indica pe Monica pe numele ei de fată ca realizator. Fiecare episod ținea o oră, se difuza marți seara de la ora 20:00, și reluările în celelalte zile de la 17:00, totul urmând să înceapă în ultima săptămână a lunii aprilie.

Nu exista niciun scenariu făcut anterior filmărilor, pe care ei să fie nevoiți să îl respecte, și niciun program fix al filmărilor. Libertatea era deplină”, a marturisit Columbeanu în carte, conform Cancan.

Vezi și Monica Gabor a făcut aceleași proceduri care au mutilat-o pe Linda Evanghelista

Citește și:

Ce spune Camelia Potec despre al doilea copil, la 40 de ani

Ce se întâmplă în aceste momente cu mama lui Reghecampf. Antrenorul face mărturisiri dureroase. Ascunde și o mare traumă în trecut