De ziua fiului ei, mama acestuia mărturisește că dorul de el o copleșește, însă iubirea și toată aprecierea de care se bucură faimosul din partea fanilor săi, manifestate prin mii de mesaje pe rețelele sociale, o fac să tresară de bucurie.

„Mă gândesc la el mai mult ca niciodată, pentru că este departe de noi. Văd atâtea postări pe rețelele de socializare și văd cât îl iubește lumea, iar eu nu pot să-i spun nimic.

Mă bucur că lumea este de partea lui și îl iubește. Asta îmi dă un impuls să merg mai departe, să îmi treacă de dorul lui „, a spus mama lui Jador, care își dorește cel mai mult că fiul ei să fie sănătos, fericit și „să nu se îndepărteze niciodată de Dumnezeu”.

Își amintește cu mari emoții momentul în care și-a văzut fiul pentru prima oară și spune că legătura lor a rămas extrem de puternică, comunicarea dintre Jador și mama sa fiind dincolo de cuvinte.

L-a născut la 15 ani și jumătate

„Este primul născut și a fost cea mai mare bucurie posibilă. Eram și eu un copil, aveam 15 ani și jumătate, dar viața mea s-a schimbat radical. Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu!

L-am visat înainte să se accidenteze, îmi cerea ajutorul. Atunci n-am realizat ce înseamnă visul acela. După ce am văzut că s-a accidentat am înțeles”, a povestit mama îndrăgitului artist, dând de înțeles că a avut un vis premonitoriu.

Cu ce se ocupă părinții lui Jador

Fostul concurent de la Puterea dragostei provine dintr-o familie modestă. Nu e un băiat de bani gata, iar părinții lui preferă să muncească în continuare și nu profită de succesul fiului lor.

Chiar Jador a povestit cu ce se ocupă părinții să: vând pește într-o piață din Bacău, sunt mici întreprinzători.

„Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, dezvăluia Jador acum ceva timp, conform Fanatik.

Artistul a făcut la un moment dat un vlog cu mama lui, pe care o iubește ca pe ochii din cap. Femeia spunea, mai în glumă mai în serios, că nu îi place titulatura pe care și-a ales-o pentru numele de scenă și că ea nu va înceta să-i spună Ionuț, cum îl cheamă, de fapt.

Vezi și Simona Hapciuc a cedat în timpul competiției de la Survivor, după ce Jador i-a adresat cuvinte urâte: „Nu mai pot. Vreau să plec acasă”

Citește și:

Ce meserie are, de fapt, la bază, Connect-R! Tatăl său și-a dorit așa

Răzvan Simion s-a mutat cu iubita? Imaginea care îl dă de gol