Roxana Alexandru, bruneta discretă și distinsă pe care o vedeți la brațul lui Virgil Ianțu, nu este deloc străină de showbiz. Doar că nu e vedetă, ci un om care șlefuiește talente și care promovează vedete. Roxana Alexandru a împlinit 49 de ani pe 1 august, iar Virgil s-a fălit, pe Instagram, cu femeia care-i stă alături de peste 20 de ani.

„Frumoasă, inteligentă, suflet bun și generos, care oferă bunădispoziție celor din jur și suport atunci când e nevoie. Prietenii știu că are și foarte multe calificări. E medic, chimist, psiholog, electronist, specialist în IT, orice dorești, dar și gătește extraordinar și aici chiar nu glumesc. La multi ani, perfecta mea!”, a scris Virgil Ianțu în dreptul unei poze cu el și Roxana.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Virgil Ianțu

Dar cine este, de fapt, iubita lui Virgil Ianțu, o femeie naturală și asumată, care nu-și păcălește vârsta cu tot felul de filtre, dar care arată, să recunoaștem, impecabil. Fost producător TV, Roxana Alexandru este acum talent manager și fondator al „Romanian Artists Agency”, agenție de impresariat, care se ocupă de multe vedete din țara noastră, actori, regizori, scriitori, prezentatori, muzicieni, celebrități. Roxana lucrează alături de prietena cu care a fondat agenția, Ana-Maria Apostoiu.

Iată cum se descrie pe site-ul agenției: „Roxana va rămâne mereu nedespărțită de lumea TV-ului. A construit încet, ajungând să semneze producția pentru emisiuni care au rămas în istoria televiziunii românesti – Vrei să fii miliardar?, Big Brother, Star Factory. După aproape o decadă, a lăsat în urmă micul ecran, dar nu s-a dus prea departe. A intrat în industria creativă în 2008, iar din 2012 reprezintă unele dintre cele mai mari nume din industria de entertainment de la noi, fiind unul dintre fondatorii RAA”.

virgil-iantu-si-iubita-roxana-popescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

De ce nu s-au căsătorit până acum

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Virgil Ianțu și Roxana nu sunt căsătoriți, iar anul trecut, invitat fiind la podcastul „Acasă la Măruță”, Virgil a povestit, cu lux de amănunte, de ce a rămas neînsurat la vârsta de 52 de ani. Cei doi au o fiică superbă, care luna trecută a împlinit 18 ani.

”E cerută, e acceptată. Urmează nunta. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Eu am cerut-o de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele”, i-a mărturisit Virgil Ianțu lui Cătălin Măruță.

Prezentatorul a povestit că momentul cererii în căsătorie a fost unul extrem de emoționant și s-a întâmplat în urmă cu mulți ani. Mai exact, în ziua în care s-a născut fiica lor, Iasmina.

Deși proaspăta mămică a spus „DA” fără să stea pe gânduri, nu au avut timp să facă și nunta. Se gândesc însă să organizeze petrecerea, la un moment dat .

”Am cerut-o într-un mod foarte inedit. S-a născut Iasmina, iar în acea zi (n.r. 25 iulie 2005) i-am pregătit un săculeț la mânuță. În el erau un inel și un bilețel, în care scria «Tati e timid. Vrei să fii soția lui?» A zis «Da».

Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta, s-a bucurat mult de această cerere, dar nu am apucat. Ea muncește, eu muncesc. Probabil că o să o facem, anul ăsta sau anul viitor. M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea.

Chiar duc o viață de familie, cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte faină. Chiar o să ne și căsătorim”, a mai povestit Virgil Ianțu.

Citește și: Daria Crișan, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan, mesaj emoționant la absolvire. Cât de frumoasă a fost la festivitate!

Citește și: De ce nu mai colaborează Virgil Ianțu cu Ștefan Bănică Jr.: ”Era nenatural. Nu ne-am vorbit câteva luni”