De ziua stepului, actrița a postat un filmuleț cu ea dansând step. Cu destul de mult talent, după cum remarcă fanii.

 

View this post on Instagram

 

It’s National Tap Dance Day! Sadly my shoes are in storage but I’m tapping with all of you in spirit ❤️ Here’s a time when I had them in my girl cave. #NationalTapDanceDay

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

De altfel, Instagramul actriței e plin de clipuri în care face sport. Într-o astfel de înregistrare, îmbrăcată în bustieră și cu pantaloni scurți, soția lui Michael Douglas ridică greutăți.

Însă întreaga atenție e captată de pantalonii ei scurți, pe care e imprimat chipul soțului ei. De altfel, actrița a declarat mereu că soțul ei e motivația ei, inclusiv pentru a face sport.

Sigur că muncește mult pentru felul în care arată, însă gurile rele spun că, pe lângă sport și produse de îngrijire de cea mai bună calitate, actrița ar fi călcat și pe la medicii esteticieni.

Întrebată dacă s-a operat, Catherine Zeta Jones evită să răspundă clar. La un moment dat, însă, a șocat cu o declarație: ”M-am săturat să fiu umilă. Îmi pare rău că sunt bogată, îmi pare rău că m-am măritat cu un star de cinema și-mi pare rău că nu arăt chiar rău”.

Vezi și Catherine Zeta-Jones, imagine rară cu părinții ei. Cei doi au sărbătorit 53 de ani de mariaj

Citește și: