Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Deși mulți nu credeau că vor rezista mult timp împreună din cauza diferența de vârstă dintre ei, cei doi au sărbătorit 21 de ani de la prima întâlnire. Ba mai mult, cei doi sunt născuți în aceeași zi, pe 25 septembrie, și s-au întrecut în declarații de dragoste pe rețelele de socializare.

Catherine Zeta-Jones (52 de ani) și Michael Douglas (77 de ani) și-au sărbătorit aniversările împreună pe 25 septembrie, fiind născuți în aceeași zi, și pentru a marca evenimentul, ei și-au transmis declarații de iubire în văzul tuturor. Mai mult, Michael a dezvăluit că a avut prima întâlnire cu frumoasa Catherine, acum 21 de ani, dând detalii din ziua care avea să-i schimbe viața.

View this post on Instagram

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

”Prima întâlnire cu Catherine la Festivalul de Film Deauville în 1998. Am aflat că este născută în aceeași zi ca și mine. Apoi am aflat că îi place și golful, iar ulterior toate fanteziile mele au devenit realitate. Sunt norocos. Sunt atât de impresionat de inteligența, simțul umorului și de felul în care muncește. La mulți ani, Catherine. Te iubesc!”, a scris actorul în vârstă de 77 de ani, iar aceasta i-a răspuns imediat: ”Te iubesc, dragostea mea. La mulți ani!”

De asemenea, actrița, în vârstă de 52 de ani, a făcut public un mesaj inedit: ”La mulți ani mie, la mulți ani lui, la mulți ani soțului meu și soției lui. Te iubesc.”, a notat actrița în dreptul unei fotografii cu ei.

Cerrado.EXC MICHAEL DOUGLAS Y CATHERINE ZETA JONES DE VACACIONES FAMILIARES EN PALMASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Michael și Catherin s-au cunoscut la un festival de film, în 1998. În acea vreme, Michael Douglas își promova filmul ”A perfect murder”, iar Catherine Zeta Jones, ”The mask of Zorro”. Actriței i s-a spus că Douglas ar vrea să o cunoască. ”Eram puțin emoționată, pentru că nu știam de ce vrea să mă întâlnească”, admite Zeta Jones.

Numai că exact în aceeași seară s-a întâmplat ca Michael Douglas să treacă pe lângă actriță fără să reacționeze în vreun fel, moment în care Zeta Jones n-a mai știut ce să gândească A fost ușor dezamăgită, admite ea.

”Voi fi tatăl copiilor tăi!”

În cele din urmă, le-au făcut cunoștință doi prieteni comuni, Antonio Banderas și Melanie Griffith, la o cină privată, tot în timpul festivalului.

Douglas a fost cel care a întrebat-o dacă poate sta lângă ea. Însă a urmat o nouă gafă. După jumătate de oră de conversație, Douglas a spus: ”Știi, voi fi tatăl copiilor tăi!”. În următorul moment, a venit și replica actriței: ”Știi, am auzit destule despre tine și cred că e momentul să spun noapte bună”.

Pe bună dreptate, actorul a crezut că și-a ratat șansa cu Zeta Jones. I-a trimis flori, scuze și, încet-încet, peste nouă luni, și-au dat seama că vorbeau foarte des și se simțeau foarte bine împreună. Acela a fost momentul în care au decis să fie împreună.

Cererea în căsătorie a venit în 1999, la o lună după ce Zeta Jones rămăsese însărcinată, moment din care totul e istorie. Deși au avut problemele lor, iată că au reușit să treacă peste ele și să-și continue împreună drumul.

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei dragoste reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul.”, a mărturisit Catherine.

Citește și:

Dana Rogoz a împlinit 36 de ani. Cum și-a sărbătorit aniversarea

Meghan Markle, ținta criticilor internauților. Duceasa a fost acuzată că a cheltuit excesiv pe haine și că a luat în greutate