Ambii și-au sărbătorit ziua de naștere miercuri: ea a împlinit 50 de ani, iar el 75 de ani. Și fiecare a punctat momentul pe rețelele de socializare.

”La mulți ani, draga mea! Te iubesc atât de mult și abia aștept să celebrăm ziua noastră specială împreună”, a scris Michael Douglas pe instagram, unde a postat și o fotografie de la nunta lor, din 2000.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday my darling! I love you so much and I cannot wait to celebrate our special day together!

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

La rândul ei, Catherine Zeta Jones i-a adus un omagiu soțului printr-un grupaj de fotografii, având ca fundal muzica unui DJ celebru.

”La mulți ani mie, la mulți ani soțului meu, Michael Douglas și oricui a mai fost conceput în jurul Crăciunului și Anului Nou”, a scris ea jucăuș, încheind cu un emoticon cu gura până la urechi.

Ulterior, actrița a postat online și mai multe înregistrări cu ea și soțul ei jucând golf. La fel a procedat și soțul ei.

 

View this post on Instagram

 

Golfing with my ❤️ on the big birthday! ⛳️ ? ?

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

Seara și-au petrecut-o cu tatăl lui Michael Douglas, Kirk, în vârstă de 102 ani. ”Cina cu tata”, a scris vedeta din ”Masca lui Zorro” pe Instagram, spre seară, postând și o fotografie cu ea, lângă veteranul actor.

Catherine si Kirk Douglas

Vezi și De 22 de ani sunt împreună. Dar știi cum s-au cunoscut Michael Douglas și Catherine Zeta Jones? Actorul era să-și rateze din start șansa, din cauza unei replici nepotrivite

Citește și: